Пената: ЦСКА има обичайните цели - първо място, турнири, приятелски турнири

"Важното е самите изпълнители на терена да чувстват старите задачи, старите разбори", допълни Пенев

Пената: ЦСКА има обичайните цели - първо място, турнири, приятелски турнири

 Легендата на българския футбол Димитър Пенев, който е част от треньорското трио в ЦСКА-София, говори пред медиите. Пената взе участие в пресконференция по повод предстоящия турнир за аматьори "Албена къп 2019". Славният специалист е патрон на състезанието. 

 
"Добромир Митов ли? Тези въпроси не трябва пред вас да ги споделяме. Коментирал съм вече отминалото първенство, не трябва да повтаряме. Съвети не се дават, в разговорите си имаме точни приказки. От много акъл вече 20 години блокирахме, не ни вървят много акълите. Целите са такива, каквито са били десетки години - първо място, турнири, приятелски турнири.
 
 
Важното е самите изпълнители на терена да чувстват старите задачи, старите разбори - имам предвид успехите на ЦСКА. По-бързо трябва да се приспособят, да знаят за кой клуб играят. Това не се отнася само за ЦСКА, а и за Локомотив, Славия, Левски, Ботев. Дали Добри Митов се консултира с мен? Тези въпроси са лично наши. Моето мнение си е за мен, още е рано да го коментираме. Чакаме последното решение за стадиона.
 
 
От сърце желая успех на Краси Балъков! Той беше добър футболист, а показа, че може да работи и като специалист, треньор. Пълен успех му желая. Вече сме членове на Европа, трябва да сме равни на Чехия", заяви Пената пред журналисти

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки