Хубчев отхвърлил дузина играчи на Бекали

Липсата на нови попълнения на този етап обаче не притеснява треньора

Хубчев отхвърлил дузина играчи на Бекали

 4 дни преди старта на лятната подготовка Левски все още не е осъществил трансфер. “Сините” се разделиха с 11 чуждестранни футболисти, но до момента на “Герена” не са им намерили заместници. Единственият селекционен ход на ръководството досега е подновяване на договора на националния вратар Николай Михайлов. Липсата на нови попълнения на този етап обаче не притеснява треньора Петър Хубчев. Още при представянето си той обяви, че се надява към тима по време на лагера в Австрия да се присъединят трима класни чужденци. “Сините” ще се готвят в алпийската страна от 18 юни до 3 юли.

 

Хубчев държи новите да бъдат безупречни при спазването на тактическата дисциплина,пише „Тема спорт“. Това е и причината част от предложените му от румънския мениджър Джовани Бекали играчи да бъдат отхвърлени. Именно такъв бе случаят с италианския халф Диего Фабрини. Той дълго време бе спряган за Левски, но накрая се озова в ЦСКА-София. Бекали пък призна, че помощниците на Хубчев са гледали на живо Фабрини, но не са харесали играта му в дефанзивен план без топка. Поради сходни причини може да пропадне и трансферът нарумънския нападател Денис Алибек, който е собственост на Астра (Гюргево). “Сините” харесват реализаторските му умения, но Денис не се връща да помага в задни позиции.
 
Хубчев вече обяви, че иска да убеди играчите в правотата на методите си. В националния отбор той много държеше на това възпитаниците му да се раздават и в двете фази на играта и да не се пестят в тичанет. Неслучайно сред любимците му бе бившият футболист на Левски Георги Костадинов – той работи с него първо в Черноморец (Поморие), след това в Берое, а накаря и в националния отбор. Сред вариантите за “сините” е и Божидар Краев, който е собственост на Мидтиланд. Той отговаря на изискванията на Хубчев, който редовно го викаше в националния отбор. В момента на преден план на “Герена” обаче са преговорите с чуждестранните играчи.
Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки