"Сектор Г" с позиция относно план за застрояване на Борисовата градина

Няма да позволим армейската общност да бъде изнудвана и държана като заложник на частните интереси на трети лица, категорични са феновете

"Сектор Г" с позиция относно план за застрояване на Борисовата градина
Фен клубът на ЦСКА "Сектор Г" излезе с официална позиция относно новия устройствен план за Борисовата градина.
 
Както се знае той е в огромен ущърб на тима, като няма да позволи реконструкцията на стадион „Българска армия”, която ръководителите на червените искаха да направят и той да придобие европейски вид.
 
Ето и пълният текст на позицията:
 
Армейци,
 
През последните дни с интерес следим дискусиите в публичното пространство относно новия устройствен план на Борисовата градина. До момента запазвахме търпение и мълчание с надеждата разумът и общественият интерес да надделеят за сметка на личната изгода и политическите игрички на определени кръгове, но за жалост виждаме все по-притеснителни тенденции, че се случва точно обратното.
 
Всевъзможни НПО-та, зелено-пембени организации и "инфлуенсъри" се изредиха да изказват компетентно мнение относно нашия стадион като пречка за перфектния баланс на флората и фауната в парка. Очевидно желанието на гореизброените господа и дами е Храма да се превърне в поредния паметник на мизерията по пример на Колодрума и Плажа.
 
Само че тук някъде излизаме от комфортната зона на социалните мрежи и навлизаме във фактологията на действителността.
 
Ст. "Българска армия" е част от Борисовата градина още от второто десетилетие на миналия век и наш дом от средата му. Като неделима част от историята и аурата на великия ЦСКА, стадионът заема специално и сантиментално място в сърцето на всеки един армеец. Категорично заявяваме, че няма да позволим армейската общност да бъде изнудвана и държана като заложник на частните интереси на трети лица. Когато си правите сметките без кръчмаря е хубаво да знаете, че на бул. „Драган Цанков“ №3 напитките сервираме ние!
 
От Фен клуб "Сектор Г"

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки