Стойчо Стоилов: Няма да продаваме никой

Ще привлечем чуждестранен вратар, разкри мениджърът

Стойчо Стоилов: Няма да продаваме никой
Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов даде интервю пред Дарик радио по повод селекцията в отбора и старта на подготовката в неделя.
 
"Селекцията е почти завършена. На 90 процента сме готови с новите попълнения. Давидов го исках още преди 2 години, но тогава бе много скъп за нас и не можехме да си го позволим. Бях говорил с Ивелин Попов за него, тъй като двамата са бивши съотборници в Спартак Москва.
 
Мисля, че изходящи трансфери няма да бъдат осъществени през летния период. Може да се освободим от някой играч, защото сме взели друг на неговата позиция, но това ще стане ясно в следващи дни.
 
Ще вземем вратар, който да даде нужната конкуренция на Черниаускас. Не става обаче въпрос за играч, който доскоро е играл в друг български клуб, а за чужденец. Направихме оптималното в този трансферен прозорец и се надяваме резултатите да го докажат.
 
Селекцията ни е почти готова, на 90 процента е. Скоро ще завършим привличането на играчи за още една-две позиции, за да сме напълно окомплектовани", каза Стоилов. 
 
Той опроверга информациите, че ЦСКА иска да привлече Спас Делев. 
 
"Нямаме интерес към него. Искахме и други българи освен Петър Занев, но по една или друга причина нещата не се осъществиха. Влияние оказаха последните мачове от първенството", каза многозначително Стоилов.
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки