Пламен Марков: Стивън Перейра напуска ЦСКА (ВИДЕО)

"Решено е да се инвестира в нов стадион, но кога точно ще се случи - не зависи само от нас", посочи изпълнителният директор на "червените"

Пламен Марков: Стивън Перейра напуска ЦСКА (ВИДЕО)

Стивън Перейра няма да бъде част от отбора на ЦСКА през следващия сезон.

Това заяви изпълнителният директор на клуба Пламен Марков, който посочи, че ръководството на тима има намерение да изгради нов стадион, но на този етап няма конкретни срокове, в които това да се случи.

"ЦСКА показа желанието си за построяване на нов стадион. Въпросът не е прост, свързан е с промяна на ПУП и не зависи само от желанието на нашия клуб. Трябва да се подпише нов договор с Министерство на младежта и спорта. Това са процедури, които не се движат бързо. Решено е да се направи такава инвестиция, движи се процедурата, но кога точно ще започне, не мога да се ангажирам с дата", коментира Марков.

"Добри Митов ще е старши-треньор на тима, Кирил Динчев ще е треньор по физическата подготовка. Люпко Петрович и Димитър Пенев ще са консултанти на треньора. Пламен Гълъбов от Етър се прибира, в състава се връщат и трима юноши от Литекс, ние сме ги наблюдавали тези играчи - Петър Петров, Митко Митков, Иван Митрев. Илия Шаламанов също ще проведе подготовка с отбора. Георги Китанов, Стивън Перейра и Данте Стипица напускат тима. Никола Колев и Александър Георгиев са с изтекли договори и няма да бъдат подновени, могат да се развиват в други отбори. Слави Петров също напуска тима, но ние ще следим неговото представяне", каза още Марков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки