Хубчев хареса защитник на Берое за Левски

Треньорът с около 1 милион евро за селекция

Хубчев хареса защитник на Берое за Левски
Защитникът на Берое Александър Василев е в полезрението на Левски, пише "Тема спорт".
 
"Сините" трябва да се подсилят с краен бранител, тъй като след края на сезона се разделиха с десния бек Милош Цветкович и левия Луис Нганиони. Така за фланговете на защитата те разполагат единствено с капитаните Живко Миланов и Иван Горанов. 
 
24-годишният Василев остави нелош сезон зад гърба си. За старозагорци той участва в 29 шампионатни мача, в който вкара 1 гол и направи 2 асистенции.
 
Левски има набелязани играчи за този пост от чужбина, но ако не успеят да ги привлекат, то ще се насочат към бившия футболист на Лудогорец. В кариерата си Александър е носил още екипите на Калиакра (Каварна), Чавдар (Етрополе) и Видима-Раковски.
"Сините" искаха национала на Косово Мегрим Войвода, но той отказа офертата им.
 
Новият треньор на Левски Петър Хубчев ще има около 1 милион евро за селекция. Сумата може да варира, защото към нея могат да се добавят постъпления от продажбата на играч. След слабата кампания "сините" нямат толкова конвертируеми футболисти.
 
Сред тези, към които има най-голям интерес, е централният нападател Станислав Костов. Благоевградчанинът стана голмайстор №1 на Първа лига с 24 попадения. През зимата той бе искан от турски тимове, но предпочете да остане на "Герена". Още преди края на сезона пък Костов отклони предложения от клубове от Кипър. Не е изключено той да бъде продаден до края на трансферния прозорец.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки