СЕНЗАЦИОННО: В Англия сравниха нов в ЦСКА с Еден Азар

Греъм Кери е оценяван високо не само от феновете, но и от журналистите на Острова

СЕНЗАЦИОННО: В Англия сравниха нов в ЦСКА с Еден Азар

В Плимут сравниха напускането на Греъм Кери, който вчера подписа с ЦСКА, с това на Еден Азар, преминал от Челси в Реал Мадрид. 

Пристигането в България на ирландеца предизвика истинска лавина от коментари на Острова, като много от феновете определиха трансфера на любимеца си като най-странния, който са очаквали.

Те обаче все пак се радват, че той ще играе в чужбина, а не с фланелката на някой недолюбван съперник като Портсмът или Лутън.

Част тях не разбират как е избрал България, която е толкова далеч от Шотландия, за което досега е мрънкала съпругата му, а други смятат, че у нас ще играе на толкова лоши терени, че скоро ще му липсва Плимут.

Кери е оценяван високо не само от привържениците, но и от журналистите, които следят английския отбор. Един от тях - Крис Ерингтън, коментира:

"Беше удоволствие да гледам Греъм Кери с екипа на Плимът през последните 4 години. По мое мнение той беше най-добрият футболист на отбора в този период. Искам да му пожелая успех за в бъдеще!"

Самият Кери пък написа на профила си в Инстраграм:

„Това е едно от най-трудните решения, които съм взимал през кариерата си, но трябваше да се реша на това ново предизвикателство“.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки