Красен Кралев за махнатите от Черно море: Притеснително щеше да е, ако бяха останали

"Ако има някакъв официален сигнал, можем да го коментираме", посочи спортният министър

Красен Кралев за махнатите от Черно море: Притеснително щеше да е, ако бяха останали

Спортният министър ,Красен Кралев коментира казуса с освободените играчи на Черно море, които в края на миналия сезон се провалиха на тест с детектор на лъжата.

Според него, в момента няма проблем, а такъв би имало, само ако те бяха останали в тима и за предстоящата кампания.

"Официалната информация излезе от Черно море - двама футболисти са с изтичащи договори, трима са освободени. Щеше да има проблем, ако тези футболисти бяха картотекирани за новия сезон. Това си е решение на клуба", посочи той, цитиран от Гонг.

"Не бих влизал в дебати кой да е титуляр, кой да е резерва. Следим феърплея, тези футболисти, които участваха срещу Лудогорец, са изиграли достатъчно мачове в А група, за да не се смятат за резерви. За мен щеше да бъде притеснително, ако тези футболисти, които са извадени от този мач, бяха част от състава на Черно море за следващия сезон."

"В момента виждаме, че няма такова нещо, прекратени са им договорите, не участват в състава. Това е официалната информация, всички други коментари са от медиите", сподели спортният министър и обяви, че засега не знае да има внесен сигнал в Прокуратурата.

"Ако има някакъв официален сигнал, можем да го коментираме. Към момента това са фактите. Не ми е известно да има сигнал в Прокуратурата, не съм уведомен за такова нещо", завърши по темата Красен Кралев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки