СЕНЗАЦИЯ: Реал Мадрид подписва с Меси

Мадридчани ще платят само 2 млн. евро за полузащитника

СЕНЗАЦИЯ: Реал Мадрид подписва с Меси
Реал Мадрид ще подпише с шестото си ново попълнение това лято и той ще е Меси. Не става обаче въпрос за легендата на Барселона Лео Меси, а за Такефуса Кубо, известен като Японския Меси или просто Меси, съобщава агенция "Киодо". 
 
Според изданието, ръководството на испанския гранд се е срещнало с представителите на 18-годишния атакуващ полузащитник и двете страни са постигнали споразумение за личните му условия. Мадридчани ще платят само 2 млн. евро на сегашния му клуб ФК Токио, за да го ангажират. 
 
Кубо е смятан за най-голямата надежда на японския футбол и доскоро не можеше да премине в клуб от чужбина, защото не беше навършил пълнолетие. Той го стори този месец и веднага след това се уреди и преминаването му на "Сантиаго Бернабеу". 
 
Той ще е шестото ново попълнение на 13-кратните европейски клубни шампиони, които вече пръснаха близо 320 млн. евро за нови играчи. Японския Меси обаче ще е най-евтиният от тях, като се очаква официалното потвърждение на сделката в началото на следващата седмица.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки