Локо (Сф) договори бивш вратар на Левски

Вижте още колко играчи се присъединяват към клуба

Локо (Сф) договори бивш вратар на Левски
Локомотив (София) отново ще разчита на бивш вратар на Левски. Столичните “железничари” привлякоха Ивайло Василев (28 г.), който за последно пази за Монтана. Той направи силен сезон с екипа на втородивизионния тим, но въпреки добрите му изяви отборът загуби баража за елита с Витоша (Бистрица).
 
Василев изкара две години на стадион “Огоста”, като записа общо 50 мача. Бил е част още от Нефтохимик, Ботев (Враца), Хасково, Видима-Раковски, Чавдар (Бяла Слатина) и Септември (Симитли).
 
През миналия сезон под рамката за Локомотив (Сф) бе друг бивш страж на Левски - Александър Любенов. Той обаче си тръгна и няма да пази повече за “червено-черните”. От там реагираха мигновено и привлякоха Василев. Той е поредно ново попълнение на “железничарите” това лято. Те взеха и друг бивш играч на Левски - левия бек Мики Орачев, който игра и за Септември (София).
 
В “Надежда” се завърна опитният бразилец Том, като бе договорен и нападателят Димитър Георгиев. Той пък се завърна в тима след престой в Монтана и Кариана (Ерден).
 
“Селекцията ни ще продължи. Целта е ясна - атака на Първа лига, а за това са ни нужни попълнения”, каза старши треньорът на Локо Младен Додич.
 
Част от щаба на “червено-черните” ще бъде и Иво Котев. Той ще изпълнява длъжността технически директор. За последно през миналия сезон специалистът заемаше тази длъжност в Царско село. Работил е още в Лудогорец и ЦСКА.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки