Китанов със сериозен трансфер

Вратарят вече е „черен дявол”, подписа в Румъния

Китанов със сериозен трансфер
Един от изгонените от Черно море футболисти покрай скандала с полиграфа – вратарят Георги Китанов, успя да осъществи сериозен трансфер зад граница.
 
24-годишният футболист подписа с елитния румънски Астра Гюргево, където доскоро се подвизаваше друг роден страж – Пламен Илиев (понастоящем в Лудогорец).
 
През миналия сезон тимът завърши на 5-о място в крайното класиране, на цели 23 точки зад шампиона ЧФР Клуж. Отборът стигна и финал за Купата на Румъния, където загуби с 1:2 от Виторул след продължения. Очевидно това е накарало „черните дяволи” да направят по-сериозна селекция преди началото на новия сезон.
 
В официалния сайт на клуба Китанов е представен като футболист на родния ЦСКА, който има над 160 мача зад гърба си в Първа лига. Астра разкри, че договорът с българския футболист е за следващите 3 сезона.
 
Заедно с него в румънския клуб пристигнаха още 26-годишния офанзивен халф Флорентин Матей (договор за 1 година) и нигериецът Гуднес Аджаи, който е брат на играещия в английския Уотфорд Айзък Съксес.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки