2 от 2 за ЦСКА 1948 в контролите (СНИМКИ)

"Червените" се справиха с Локо София, надвиха "железничарите" с 2:0

2 от 2 за ЦСКА 1948 в контролите (СНИМКИ)

Отборът на ЦСКА 1948 продължава с доброто си представяне в лятната подготовка, след като надви Локомотив (София) с 2:0 в контролна среща, играна на стадион "Локомотив". "Червените" поведоха в резултата още в 3-ата минута, когато Мартин Тошев реализира красиво попдаение, а през втората част Валентин Йовков вкара втория гол в мача.

Това бе първа контрола за столичните "железничари", докато ЦСКА 1948 вече записа успех с 4:0 над Струмска слава в първата си проверка това лято.

Спарингът започна отлично за "червените", които дръпнаха в резултата след прекрасен гол на новото попълнение Мартин Тошев, който с удар от далечна дистанция успя да прехвърли стража на домакините Цветомир Витков.



В 10-ата минута Локомотив (София) отговори с добра атака по лявото крило, завършила с центриране към втора греда, където Цветомир Вачев се извиси, но стреля с глава в аут.

В 20-ата минута Евертон Джилио-Том стреля опасно от пряк свободен удар, като шутът му премина застрашително покрай десния страничен стълб на вратата зад Даниел Наумов. В 25-ата минута Мики Орачев проби остро през средата на терена, като спечели повече от 20 метра с дрибъл, след което пусна успоредно подаване към Даниел Георгиев, а ударът му бе спасен от Димитър Наумов. Младият страж успя да закове топката в ръцете си на самата голлиния.



В 41-ата минута Цветомир Витков предотврати сигурен гол във вратата си след опасен удар. Топката попадна в Андон Гущеров, който опита да довкара кълбото във вратата на Локомотив, но там защитник с шпагат успя да блокира и да избие в ъглов удар.

В 57-ата минута добър рейд на Гущеров по десния фланг завърши с остро подаване към Валентин Йовков, а нападателят изпревари защитата на “железничарите” и удвои преднината за тима на ЦСКА 1948.

В 84-ата минута влезлият като резерва Милко Георгиев остави ЦСКА 1948 с човек по-малко на терена. Младокът изрита излишно топката в трибуните, за което получи втори жълт респективно червен картон.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки