Левски излиза днес срещу най-сериозния си съперник в контролите

Райнов и Миятович в игра за "сините"

Левски излиза днес срещу най-сериозния си съперник в контролите
Мартин Райнов ще е на линия за втората контрола на Левски, която е днес от 19,00 часа със Зенит (Санкт Петербург). Халфът се оплакваше от контузия и заедно с Мартин П. Петров изгледа от скамейките за фенове загубата 0:1 от Ред Бул Брагантино в неделя.
 
Райнов вчера тренира наравно с останалите. Играчите, които се изправиха срещу бразилците, имаха възстановяване, а останалите водиха редовна тренировка. Станислав Костов остава на специален режим, а заедно с него и Мартин П. Петков, който е известен повече и като Гривата.
 
Очаква се дебют за Левски днес да направи новопривлеченият вратар Милан Миятович. Срещу РБ Брегантино цял мач пази Николай Михайлов, който бе безпомощен при единствения голов удар в мача. Титуляр срещу бразилците бе Янис Каргас, а малко преди края се появи и аржентинският офанзивен полузащитник Мазурек. Той вероятно отново ще е резерва, тъй като не е готов да играе цял мач. 
 
Контролата с Левски днес пък е втора за Зенит Санкт Петербург от началото на подготовката. На 21 юни шампионите на Русия удариха с 6:1 Вакер Инсбрук, който преди няколко седмици изпадна от австрийския елит. Срещу тима на Петър Хубчев се очаква да вземат участие още доста известни футболисти като Юрий Жирков, Бранислав Иванович, Кристиан Нобоа, Себастиен Дриуси, Сардар Азмун, Емануел Мамана, Матиас Краневитер, Ярослав Ракицки и други.
 
Съперникът вече на практика е в пълен състав, тъй като подготовка със Зенит вече водят и националите Артьом Дзюба, Магомед Оздоев, Роберт Мак и Миха Мевля. Отсъства колумбиецът Вилмар Бариос, който е на Копа Америка. Извън отбора вече е Клаудио Маркизио.
 
След като се изправят срещу Левски, руснаците имат още две планирани контроли в един ден на австрийска земя - на 29 юни те ще се изправят последователно срещу Хонвед Будапеща (Унг) и Цървена звезда (Сър). Първият официален мач на тима е на 6 юли срещу Локомотив Москва за Суперкупата на Русия. Седмица по-късно започва и местното първенство с домакинство на новака ФК Тамбов.

 

Женският ни национален отбор домакинства на "Александър Шаламанов"

Приемаме Армения на 9 април

Цунами не тренира с Левски 24 часа преди дербито

Костов спокоен за състоянието на бранителя

Капитанът на Славия аут за "Герена"

Загорчич обяви групата за мача с Левски

БФС извади отбор от София-изток

Пирдоп приключва с областната група

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки