ИЗВЪНРЕДНО: Агентът на Алар призна за преговори с Левски, договорът е близо

Още 2-3 неща остават отворени за изчистване и трансферът ще стане факт, коментира мениджърът

ИЗВЪНРЕДНО: Агентът на Алар призна за преговори с Левски, договорът е близо
Левски изглежда все по-близо до привличането на нов таран и това ще е австриецът Дени Алар. Централният нападател е собственост на местния гранд Рапид Виена, а преговори за него води спортният директор на "сините" Ивайло Петков. 
 
За офертата от столичния гранд призна и агентът на футболиста Франк Шрайер пред авторитетното издание "Курир". Той намекна, че сделката е близо, но преди всичко Левски трябва да изпълни абсолютно всички условия на клиента му. 
 
"Имаме контакт и разговори. Още 2-3 неща остават отворени за изчистване. Трансферът ще стане факт само тогава, когато те бъдат избистрени. Или тази седмица ще имаме сделка, или изобщо Дени няма да ходи никъде", заяви Шрайер. 
 
29-годишният таран кара втори период в Рапид, който не е толкова успешен, колкото първия му. Той беше купен от Рапид за 600 хил. евро от Щурм Грац миналата година и има договор до 30 юни 2022 г.
 
Заради колебливите му изяви пред миналата кампания той вече не е в плановете на наставника Диди Кюбауер за титуляр на върха на атаката на виенчани.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки