Черно море срази Ботев Вр за победа №4 в контролите (СНИМКИ)

Синът на Илиан Илиев се отличи с красив гол

Черно море срази Ботев Вр за победа №4 в контролите (СНИМКИ)

Черно море записа победа и в четвъртата си контрола от лятната подготовка. "Моряците" сразиха Ботев Враца с 3:1 в Банско. Срещата се игра в четири части по 30 минути, а попаденията за варненци реализираха Исмаил Иса (59), Аристоте Ндонгала (60) и Илиан Илиев (88). От съперниковия тим се разписа Мирослав Будинов (110).

 
Варненци първи стигнаха до голово положение. В 5-ата минута Панов проби отдясно и центрира по земя в наказателното поле. Исмаил Иса овладя топката с гръб към вратата, завъртя се и стреля, но покрай страничната греда. Десет след нов удар на Иса беше отразен от стража на Ботев. Топката попадна в Кардозо, който също не намери целта.
 
Грешка при изнасянето на топката можеше да доведе до гол във вратата Иван Дичевски след 22 минути игра. Златински пресече пас в средата на терена и се опита технично да прехвърли стража на Черно море, но не уцели вратата. Малко след това бранител на Ботев си вкара автогол, но той не бе зачетен заради фаул.
 
 
В 40-ата минута Петър Атанасов получи топката в наказателното поле и стреля, но Делмиро изчисти от голлинията.
 
В 49-ата Ботев Враца сътвори добра контра атака, Лясков получи отдясно и стреля, но Абдалах се хвърли на шпагат и пресече удара му. В следващата атака Кардозо  центрира остро в наказателното поле, където двама футболисти на Черно море се разминаха с топката. 
 
Аристоте Ндонгала проби отдясно и намери Иса в наказателното поле, който реализира за 1:0 в 59-ата минута. Секунди след това Иса намери  Ндонгала, който на задна греда реализира за 2:0.
 
 
Третата част започна добре за Ботев Враца, които до 67-ата минута създадоха няколко опасности пред Иван Дюлгеров, но стражът на Черно море бе на висота и спаси. В 88-ата минута Илиан Илиев-младши отбеляза страхотен гол. Халфът на "моряците" получи топката пред дъгата на наказателното поле и с много премерен удар прати кълбото под сглобката на вратата за 3:0.
 
В четвъртата част Ботев натисна младите "моряци", които обаче стояха добре в защита, а Иван Дюлгеров направи няколко добри спасявания. В 110-ата минута Мирослав Будинов с глава намали резултата – 3:1.  В 115-ата минута Велислав Василев пробва удар по диагонала, но вратарят на Враца спаси. В последните минути на срещата Мартин Дичев бе намерен в дясно, проби и стреля, но топката се отби в напречната греда.
 
 
СТАРТОВИ СЪСТАВИ

Черно море: Дичевски, Енчев, Делмиро, Панов, Имамо, Андраде, Панайотов, Ндонгала, Кардозо, Родриго, Иса

Ботев Враца: Костов, Васев, Лясков, Домовчийски, Генов, Миланов, Кавдански, Атанасов, Мечев, Паласиос, Златински

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки