ОФИЦИАЛНО: Божинов и Биляна Дол се разделиха

Вижте какво е направил българският футболист, за да се стигне до края на връзката

ОФИЦИАЛНО: Божинов и Биляна Дол се разделиха

Валери Божинов и сръбската красавица Биляна Дол официално вече не са двойка. Слухът за раздялата им тръгна преди три дни, когато се разбра, че двамата са изтрили общите си снимки в социалните мрежи. Днес това твърдение намери своето потвърждение, след като 44-годишната Биляна направи официално съобщение в "Инстаграм". Оказа се причината за края на връзката им е доста прозаична и едва ли ще изненада някого - изневери от страна на българския футболист. В обръщение до почитателите си Биляна обясни за края на връзката си с Валери, разказа за саможертвите, които е направила заради любовта си към него и накрая му пожела всичкото щастие на света.

“С Валери вече не сме заедно. За съжаление, настъпи краят на нашето общо пътуване, което мнозина определяха като мечта. Дадох най-доброто от себе си, за да бъда най-добрата партньорка, тъй като му помогнах да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да подобри отношенията с майка си и бившата си съпруга, както и самият той да се чувства щастлив и пълноценен.

Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха... и дори в Китай бях до него. Явно това не беше достатъчно и неговите нагони бяха по-силни. Не става въпрос, че съм преставала да го обичам, но неговите болни инстинкти и желанието да ги осъществи ме нараниха като жена... Желая му всичкото щастие в живота, но повече няма да намери друга жена, която да го обича и подкрепя като Биляна Дол. Край!“, написа Биляна.



Първият коментар под публикацията е именно на Валери Божинов, който на сръбски е написал: “Благодаря ти за всичко”.

А само преди шест месеца нападателят бе на крилете на любовта и говореше с възхищение за половинката си.

“Биляна е човекът, който ме държи и ми дава крилете да летя, да се чувствам силен. От три години насам, откакто съм с Биляна животът ми се преобърна на 360 градуса. Аз съм друг човек. Промених мнението си, разсъждаването. Благодарение на нея станах мъж! Почнах да вярвам в себе си и да се чувствам наистина улегнал мъж и футболист. Винаги постигаме целите заедно, тя винаги ми е била огледалото. Любовта е голямо богатство, което не може да се купи”, заяви преди половин година той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки