Добри Митов: Всички футболисти се раздадоха на максимум

"Бодуров взима заплата, за да работи и когато получи шанс да играе"

Добри Митов: Всички футболисти се раздадоха на максимум
Хареса ми това, че всички футболисти се раздадоха на максимум. Имахме още шансове, но сме доволни и на четири гола, обяви треньорът на ЦСКА Добромир Митов след успеха с 4:0 срещу Титоград на "Армията" от първия предварителен кръг на Лига Европа.
 
"В две ситуации имаше леко разколебаване в нашата защита, но през второто полувреме всичко си дойде на мястото. Не искам да омаловажавам качествата на съперника, но при по-сериозни съперници, тези грешки могат да бъдат фатални", продължи той. 
 
"Всеки един футболист, който е привлечен в ЦСКА, има нужните качества. Доволни сме от новите попълнения, но имат много по-голям потенциал. Вчера ви казах, че има играчи, които пропуснаха част от подготовката. Бодуров е един от тях. Когато влезе в нужната форма, тогава ще играе. Разчитаме на него. Питайте го лино как е приел решението да остане извън групата. Той е професионалист и взима заплата, за да работи и когато получи шанс да играе", каза още треньорът. 
 
"Винаги е добре, когато има повече от един голмайстор. Това ме радва. Дано продължаваме така. Не очаквайте много промени за следващия мач, но ще има. Всеки ще получи своя шанс".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки