Райнов: Отиваме в Словакия за добър резултат

Халфът на Левски се надява, че "сините" ще отбележат поне един гол на чужд терен

Райнов: Отиваме в Словакия за добър резултат

 Халфът на Левски Мартин Райнов сподели, че тимът заминава за Словакия с желанието да постигне добър турнирен резултат. Утре “сините” гостуват на Ружомберок в среща от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Да не забравяме, че това е турнирен двубой. На първо място трябва да се вложим на 100 процента и да спазим тактическата дисциплина, която иска треньорът. Трябва да вкараме гол. Те са добре сложени физически, но ние сме по-класният състав. С всеки ден нещата при нас се случват все по-добре. Нямам проблем да играя, където ме сложи старши треньорът. Опитвам се да спазвам указанията му. Два-три съвета ми даде Петър Хубчев. Те са футболни, няма нищо конкретно. Започва първенството и мачовете в Европа. Нормално е да има вълнение".

Чувствам се по-добре. Имах нужда от време за адаптация, но вече се чувствам на 100% както физически, така и психически. По-добре е да играем пред пълен стадион във втория мач. Радвам се, че в Словакия нашият сектор ще бъде пълен. Отиваме да постигнем добър турнирен резултат. Дай Боже да бием”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки