Хубчев: Подготвени сме за Ружомберок, съставът ми е ясен (ВИДЕО)

„Хубаво е, че разполагаме с футболисти, които мога да използвам на няколко позиции“

Хубчев: Подготвени сме за Ружомберок, съставът ми е ясен (ВИДЕО)
"Очакваме един мотивиран, компактен отбор, който разчита много на статичните положения.“

Това каза треньорът на Левски Петър Хубчев в навечерието на мача срещу Ружомберок от първия квалификационен кръг на Лига Европа. 

„Очаква ни една сериозна битка. Аз лично не чувствам напрежение. Изиграхме четири добри мача в подготовката", заяви треньорът на "сините" на официалната пресконференция преди сблъсъка в четвъртък. 

„Подготвени сме за този двубой. Нямам въпросителни около състава. Има трима човека, които не са с нас, но това е нещо нормално във футбола. Главите ни трябва да са чисти и да сме концентрирани през всичките 90 минути. Подхождаме в зависимост от това срещу какъв отбор се изправяме. Ние едва ли можем да правим много промени и ротации, имаме една сигурност. Хубаво е, че разполагаме с футболисти, които мога да използвам на няколко позиции. Има няколко човека, на които трябва да се обърне внимание“, посочи той.

„Всички момчета се влагаха в подготовката. Ще видим утре колко е готов и Мазурек. Харесва ми мисленето на Миланов. Трябва да се мисли за мача утре и за тренировката, а не за групите и за шампионската титла", допълни бившият национален селекционер, за когото мачът ще е и официален дебют начело на Левски. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки