ЦСКА има играчи, но не и отбор

В халфовата линия е пълен миш-маш

ЦСКА има играчи, но не и отбор

ЦСКА се издъни още в първия кръг и вече изостава с 2 точки от Лудогорец. Очаква се същия аванс да натрупа и Левски в понеделник. Проблемът обаче не е в точките, а в играта на "червените".  И трети гол да бяха вкарали, Етър щеше да го върне!

 
Успехът с 4:0 срещу Титоград заблуди всички на "Армията", че нещата се развиват в положителна посока. ЦСКА не върви назад, но и не напредва. 
 
През лятото бяха привлечени доста футболисти, чийто качества поне за момента никой не може да подложи на коментар. Именно заради текучеството обаче Добри Митов (разбирай Люпко Петрович и донакъде Димитър Пенев) се е оплел като пиле в кълчище. Логично е да се даде шанс на всеки, за да се види дали става. След като не го направи в подготовката, щабът на "армейците" продължава да върти състава и да сменя по 3-4-5 футболисти във всеки мач. А това е твърде много.
 
Но да започнем отначало - Черниаускас засега е без алтернатива! 
 
Пред него обаче е страшно. ЦСКА няма десен бек! Това е категоричното мнение не само на болшинството от феновете, но и на специалистите. Стойчо Атанасов е добро момче, но както казват хората - за съсед. И ако има нещо хубаво то е, че още не са дошли силните съперници в Европа и дербитата с Левски и Лудогорец.
 
На Бодуров не е ясно дали му кроят шапката или той е стъпил накриво, но е факт, че е далеч от най-добрата си форма. Ако наистина проблемът е контузия, то по-добре да не играе, докато се излекува. Остават Чорбаджийски, Томаш и Гълъбов. Последните двама показаха, че не се справят зле, но срещу слабаци (б.а. - Титоград). Откакто сдаде лентата, а и преди това, кариерата на Чорбаджийски върви надолу. Той и Бодуров трябваше да покрият грешките на съотборниците си срещу Етър, но гледаха отблизо.
 
Ролята на Петър Занев в целия този пъзел също е много важна, но той не може сам да решава мачове, както и отписаният до скоро Жеферсон. 
 
В халфовата линия е пълен миш-маш.  Кристиан Малинов е национал, но в ЦСКА няма място за него. Гръмките имена - Грейм Кери и Диего Фабрини засега не оправдават доверието. Първият чистосърдечно си призна, че не е очаквал да започне срещу Титоград, защото е пропуснал няколко тренировки през седмицата. Явно още не е готов. Италианецът видимо е класен футболист, но не и отборен играч, поне за момента. В тази връзка буди недоумение факта, че Денис Давидов, който се представи отлично в контролите, влезе едва за двайсетина минути срещу Етър. Юношата Митко Митков също беше толериран по време на подготовката, но в официалните мачове е "пожарен" вариант.
 
Видим е спада в играта на основни футболисти, като Тиаго и Пинто. Последният поне е готов да си изплюе дробовете на терена, докато Тиаго разчита на някое статично положение, което умее до съвършенство, но в същото време е и основен виновник за първия гол на Етър.
 
Напред Али Соу получава малко шансове. Старае се, има подкрепата на Евнадро, но и на децата е ясно, че без халфове не става.
 
Като цяло ЦСКА има доста добри футболисти, но не и отбор! И ако миналата година "червените" печелеха срещите си в добавеното време, този път няма да стане. Не защото не искат или не настояват, а защото не могат!
 
Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ПРИЗНАНИЕ: Шефът на УЕФА се срещна с Георги Иванов в Нион

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки