ИЗВЪНРЕДНО: Лудогорец готви трансферен удар

Взима аржентински защитник

ИЗВЪНРЕДНО: Лудогорец готви трансферен удар
Лудогорец е пред осъществяването на трансферен удар. Шампионите са много близо до привличането на аржентинския централен защитник Гастон Кампи.
 
28-годишният бранител е собственост на Естудиантес (Ла Плата), но няма желание да остане. Именно заради това клубът търси начин за негов трансфер.
 
Според информацията на Сielosports.com, преговорите на аржентинския клуб с Трабзонспор са ударили на камък. Тогава на сцената се е появил Лудогорец, който предложил много по-добра оферта – както за Кампи, така и за клуба му.
 
Счита се, че решителен ден за сделката ще бъде понеделник. 193-сантиметровият бранител е пропуснал два дни от тренировките на Естудиантес. След това се е върнал, но се е готвил самостоятелно и няма да играе в предстоящите контроли с Камбасерес и Сан Лоренсо.
 
Гастон Кампи е юноша на Расинг (Авелянеда) и дебютира за първия отбор на тима през 2011 година. Остава до 2017 година, като през сезон 2016/17 е преотстъпен на Атлетико (Рафаела). Следва трансфер в Естудиантес.
 
През януари 2019 година бранителят е даден под наем на Шавеш, където вкарва два гола за 11 мача. Договорът за преотстъпване обаче изтече с края на сезона в Португалия.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки