Локо Пд поведе на "Тича", но си тръгна с празни ръце от Варна (СНИМКИ)

Блестящ Черно море направи пълен обрат и спечели с 3:1 първия си мач от сезона

Локо Пд поведе на "Тича", но си тръгна с празни ръце от Варна (СНИМКИ)

Блестящ Черно море започна с победа новия сезон в елита, след като се наложи с 3:1 над гостуващия на „Тича” Локомотив Пловдив. Началото бе трудно за домакините, които инкасираха гол в 15-ата минута, след попадение на Анте Аралица. Футболистите на Илиан Илиев обаче направиха пълен обрат до края на двубоя. Ндонгала изравни в 30-ата минута, а Исмаил Иса отбеляза за 2:1 в дебюта си за Черно море. Крайното 3:1 оформи Димитър Илиев в 68-ата, отбелязвайки си автогол.

Първите 45 минути минаха при поделено надмощие, като през първата половина гостите създадоха повече положения и поведоха в резултата, но през втората половина „моряците” взеха инициативата и изравниха както играта, така и резултата.



 В 15-ата минута бившият капитан на Черно море Георги Илиев изпълни корнер, намирайки в пеналта Анте Аралица и нападателят на Локомотив откри резултата след точен удар с глава и колеблива намеса на вратаря.



След половин час игра на „Тича”, домакините също стигнаха до гол. Родриго напредна отляво и центрира към дузпата, където Аристоте Ндонгала нанесе точен удар към долния десен ъгъл, връщайки „моряците” в мача.

Родриго можеше да вкара много красив гол в 41-ата, но след техничен удар с петичка, топката се отклони в бранител, чукна се в левия страничен стълб и излезе в корнер.



Черно море започна много силно след почивката и момчетата на Илиан Илиев направиха пълен обрат в резултата в 52-ата минута. Бърза атака на домакините отдясно бе започната с пас на Родриго за Панайотов, той пусна в предни позиции за Исмаил Иса, който надбяга Езе и с плътен удар в близкия ъгъл на Мартин Луков ознаменува дебюта си с гол.



Край на интригата сложи злощастен автогол на Димитър Илиев в 68-ата минута, който сякаш тотално пречупи пловдивския тим.



В 77-ата минута Андраде изведе Ндонгала на чиста позиция, но конгоанецът не успя да преодолее Мартин Луков, който изби.



До края на двубоя „моряците” не допуснаха изненада, а и „смърфовете” не предложиха нищо интересно в предни позиции, така Черно море започна сезона в efbet Лига с победа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки