Треньорът на Осиек: ЦСКА е фаворит, но само на хартия

„Мачовете им в първенството няма да ни заблудят“, каза Дино Скендер

Треньорът на Осиек: ЦСКА е фаворит, но само на хартия
Треньорът на "Осиек" Дино Скендер заяви пред хърватските журналисти, че слабият старт на ЦСКА в първенството не може да заблуди него и щаба му.

Двата тима се изправят един срещу друг във втория квалификационен кръг на Лига Европа, а първият мач е в четвъртък от 20:30 часа на стадион „Българска армия“ в София.

"Противниците им в първенството бяха много мотивирани и агресивни. В тези мачове нямаха късмет - единият завърши наравно, другия го изгубиха. Това няма да ни заблуди! Те имат качествени играчи. Това на практика е един отбор, съставен от футболисти от всички краища на света, при това много добри. Знаем, че им е много важно участието в Европа. Така че техният старт в първенството няма как да ни заблуди", отсече Скендер.

"А що се отнася до треньорската смяна, до колкото разбрах, нищо не се е променило. Треньорската група продължава да е същата и кой кой е в нея - няма значение. Мисля, че няма да ни е от помощ стартът им в първенството. Само ние можем да си помогнем, като влезем в мача по познатия начин - да сме стабилни, отговорни и дисциплинирани. Да тръгнем със сила напред, да се възползваме от ситуациите и да се приберем на нашия стадион с добър резултат. При всяко положение ще търсим гол. А какво ще стане, зависи и от това как ще се развие мачът", добави още той.

След равенствата с "Титоград" и "Етър" и загубата от "Черно море" консултантът Люпко Петрович стана треньор на ЦСКА, а Добромир Митов - негов помощник.

"Ролята на господин Петрович може да се е променила. Те и до сега си сътрудничиха като отбор. Мисля си, че това няма да доведе до важни промени. Ситуацията ги принуди. Това са си техни проблеми, а не наши", заяви Скендер, цитиран от bTV.

ЦСКА е определян за фаворит от букмейкърите. Тази роля не плаши треньора на "Осиек".

"Не е важно кой е фаворит. Сега са те на хартия, но това е маловажно. По-важното е от първата минута как ще се изправят един срещу друг отборите и как ще изглеждат на терена. Знаем, че имаме шанс. Знаем какво трябва да направим, за да увеличим тези шансове за по-добър резултат. Ще покажем в мача, че сме готови за европейски изяви", каза той.
Анчелоти приветства решението на Шави

„Струва ми се правилно, той върши добра работа и познава добре Барселона“

Карагър съветва Ливърпул да помисли за Нунес

Вижте подробности

Рио Фърдинанд каза от какво зависи бъдещето на Тен Хаг

Вижте какво заяви легендата на Манчестър Юнайтед

Президентът на ПСЖ отново скочи срещу Суперлигата

"Попитах президента на Барселона кога ще се откажат от тази глупава идея"

Шави: За 3 минути се разбрахме да остана

Вижте какво заяви треньорът на Барселона

Пеп: Де Дзерби върши изключителна работа в Брайтън

"Те имаха доста проблеми и важни футболисти бяха продадени"

Потвърдено: Рангник с оферта от Байерн

Вижте какво разкри спортният директор на Австрийската футболна федерация

Капитанът на Ливърпул отписа титлата

Вижте какво каза Върджил ван Дайк

Критиките са част от ежедневието в Манчестър Юнайтед

Думи на Бруно Фернандеш

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки