В Лудогорец ще има още входящи и изходящи трансфери

Вижте кои футболисти може да бъдат продадени

В Лудогорец ще има още входящи и изходящи трансфери
Селекцията на Лудогорец далеч не е приключила. В клуба тепърва ще има още входящи и изходящи трансфери.
 
В Турция все no-усилено говорят, че местният Трабзонспор ще успее да привлече румънския нападател на разградчани Клаудиу Кешеру. Този клуб изкушава национала на северната ни съседка със заплата от над милион евро на сезон - 1,2 млн. от европейската валута. За правата на играча, който има още година от договора си с Лудогорец, те предлагат между 500 и 700 хиляди евро.
 
В последните дни в Португалия се зашумя, че бразилският вратар на орлите Ренан дос Сантос е попаднал в полезрението на Бенфика. Наскоро стражът удължи контракта си с Лудогорец за още 3 сезона. Иберийците твърдят, че в него има откупна клауза, която до края на август е 2,5 милиона евро, а след това скача на 5 милиона.
 
Интерес има и към защитника на Лудогорец Сисиньо, както и към крилото Джоди Лукоки. Последният се похвали, че е желан от германски и турски тимове.
 
Така че до затварянето на трансферния прозорец Лудогорец почти сигурно ще продаде някого. Още повече, че клубът похарчи над 4 милиона евро за трансфери и тази сума трябва да се избие.
 
Разградчани не са приключили и с покупките, като се оглеждат за централен защитник и офанзивен халф. Опитите на орлите да вземат португалския защитник на Сарагоса Диого Врдаска удрят на камък.
 
Според местното издание El Periodico de Aragon в канцеларията на испанския клуб е пристигнала оферта от румънския ЧФР Клуж, която се очаква да бъде приета. Тя е на стойност 550 хил. евро, както и 20% от сумата от евентуален следващ трансфер. Играчът има още година от договора си със Сарагоса, но е обявил на ръководството, че няма намерение да го изпълни и иска да бъде продаден.
 
Той поискал да отиде в отбор с амбиции, като освен ЧФР Клуж и Лудогорец интерес има още от АЕК Ларнака, който е съперник на Левски в Лига Европа. Голямото предимство на румънците за защитника е, че продължават да играят в Шампионската лига.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки