Черно море иска да продължи с добрите игри

Варненци приемат Славия от 21:00 часа

Черно море иска да продължи с добрите игри

 Днеc в 21:00 часа Черно море приема Славия в среща от 4-ия кръг на efbet Лига. Мачът на “Тича” се очаква с голям интерес, тъй като и двата тима имат своите амбиции в първенството. “Моряците” могат да се похвалят с доста силно начало на сезона с две победи и едно реми на сметката си, така че днес ще се надяват да продължат с добрите си игри и да запишат нови три точки.

 
 
 
Славия в същото време е с една победа и две поражения в актива си досега. “Белите” допуснаха загуби в последните си два мача и днес ще се надяват да спрат негативната серия. Интересен факт досега е, че и в трите мача на Славия имаше обрати в резултата, но само в първия кръг срещу Витоша късметът бе на страната на “белите” (3:2).
 
Софиянци обаче могат да се похвалят с положителна статистика в досегашниет си срещи с варненци в елита. Славия има 45 победи срещу 35 загуби и 30 равенства. Головата разлика пък е 144:112 отново в полза на “белите”.
 
Илиан Илиев днес не може да разчита на услугите на контузения Лъчезар Йорданов. Очаква се на терена да излязат Дюлгеров на вратата и Попов, Станчев, Хантакияс и Панов в защита.Панайотов, Родриго и Андраде ще са триото в средата на терена, а в предни позиции ще действат Ндонгала, Минчев, и Иса.
 
В състава на Славия пък ще липсват контузените Емил Стоев и Илиан Мицански. Златомир Загорчич вероятно ще предпочете да пусне в игра Георгиев на вратата, а пред него ще сействат Попадийн, Христов, Гамаков и Патев. Карабельов и Шоколаров ще са двамата в средата на терена, а пред тях с по-атакуващи функции ще е Тасевски. Кирилов и Узунов ще оперират по крилата, а в атака ще действа Чунчуков.
 
efbet Лига, 4 кръг: 

ЧЕРНО МОРЕ - СЛАВИЯ

Вероятни състави:

Ч. МОРЕ: Дюлгеров, Попов, Станчев, Хантакияс, Панов, Андраде, Родриго, Панайотов, Ндонгала, Иса, Минчев
 
СЛАВИЯ: Георгиев, Попадийн, Христов, Гамаков, Патев, Карабельов, Шоколаров, Тасевски, Кирилов, Узунов, Чунчуков
 
Стадион: “Тича”, Варна
Съдия: Владимир Вълков
Начало: 21:00 часа

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки