Сензациите в пресата: Новите в Лески подписват след задължителна среща с треньора

Новак иска Серкан под наем, Добруджа с 300 бона дългове, може и да не започне сезона

Сензациите в пресата: Новите в Лески подписват след задължителна среща с треньора

Най-интересните теми от българската преса днес, 9 август:

 

„Меридиан мач”: Новите в Лески подписват след задължителна среща с треньора

 

Левски се опитва да изгради подробен психологически профил на всеки набелязан за селекция футболист. Когато се хареса някой играч заради качествата му, започват да се проверяват и други неща около него - дали е имал проблеми в предишните си клубове или в личен план, семеен ли е. Петър Хубчев пък води лични разговори с всеки нов футболист преди клубът да подпише договор с него. И ако не остане доволен от видяното и чутото, до контракт не се стига.

 

„Меридиан мач”: Новак иска Серкан под наем

 

Правещият звездна селекция Арда иска да привлече дефанзивния халф на Лудогорец Серкан Юсеин. Новаците са предложили да вземат 23-годишния играч под наем до края на сезона.

Конкуренцията при „орлите" за двете позиции на дефанзивен халф е жестока и на този етап Юсеин не може да се пребори с Анисе, Яцек Гуралски, Светльо Дяков и Стефан Баджи. За престоя си в Лудогорец от началото на 2019 година Серкан е играл само в 11 срещи.

 

„Тема спорт”: Добруджа с 300 бона дългове, може и да не започне сезона

 

Добруджа може и да не започне сезона в Североизточната Трета лига. Това призна главният мениджър и треньор Светослав Петров. "Годишният бюджет е изхарчен за 4 месеца, отбеляза той. Не са плащани осигуровки, транспорт и пране от началото на годината", заяви Петров пред dobrudjabg.com. 

"Мисля, че вината е колкото на някои бивши членове на Управителния съвет, толкова и на кмета, защото продължава да дава обещания, които не се спазват. Миналата година от бюджета на клуба са изхарчени пари за седалки на стадиона, които е обещал впоследствие да бъдат възстановени. Клубът е получил и заем от "Жилфонд", който Управителният съвет няма как да разреши, а сега трябва да се връща с лихви. Този заем е част от натрупаните задължения. Аз повече не искам да плащам чужди грешки", заяви Светослав Петров.

Той е категоричен, че отпуснатите от правителството 200 000 лв. за стадион "Пионер" са били напълно достатъчни за възстановяването на един голям терен, а вместо това са изхарчени от общината, без да има някакъв резултат. "Надявам се да надделее здравият разум във всички и да успеем да обединим усилия около това да съхраним клуба. В момента няма как да мисля за първо място или Б група. В момента мислите ни са насочени към това как да запазим клуба, защото всеки ден излиза нещо ново и се чудим откъде да намерим пари", добави Светослав Петров.

Дълговете на клуба са около 300 хиляди лева, част от които трябва да се погасят в най-кратки срокове. Играчите на отбора Михаил Венков, Тодор Паланков и Явор Колев пък ще бъдат и треньори в школата.

 

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки