Илиев: Правдив хикс, еуфорията с ЦСКА ни изигра шега

"Това ни е манталитетът, чакахме мача да свърши и накрая ни наказаха"

Илиев: Правдив хикс, еуфорията с ЦСКА ни изигра шега

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че хиксът срещу Ботев Враца за варненци е справедлив след представянето на отбора му през второто полувреме. Илиев призна, че еуфорията в отбора му след победата над ЦСКА е била голяма, но сега пътят до Варна с автобуса ще е много дълъг след пропуснатия шанс за победа във Враца.

„Щом мачът е завършил хикс, значи е справедливо. Изнервен съм, защото след мача с Етър водим втори мач и не можем да го затворим. Поведението ни през второто полувреме заслужихме да допуснем. Навън като играем пазим гола преднина – не става така. След като ни изравниха, за три минути имахме четири шанса за гол, а преди това нямахме нищо. Това ни е манталитетът. Чакахме мача да свърши и накрая ни наказаха, което беше заслужено след играта през второто полувреме. Ако искаме да се борим за по-предни места, за престижното влизане в Топ 6, трябва да си сменим мисленето при игра като гост. Ботев Враца не показват същия футбол и трябваше да се възползваме от това нещо. Накрая Будинов влезе и с изритана топка ни вкараха. Според поведението ни резултатът е праведен”, започна Илиев.

„Чакахме да свърши мача и имахме шанс да вкараме втори гол още през първото полувреме. Три чисти ситуации имаше за Марти Минчев. Голът ни дойде навреме, а после трябваше да играем повече футбол и да се възползваме, че опонентът трябва да атакува. Това ме ядосва, тъй като след изравняването потърсихме гол. Сега почиваме ден-два и се готвим за Лудогорец. Групата ни не е голяма, но можем да направим промени, тъй като не съм доволен от представянето ни в офанзивен план. Не говоря за генерални промени, но трябва да знае офанзивния футболист да гледа вратата на противника и да ходи напред – не да маркира”, продължи той.

„Добре е да не губиш, но предпочитам да бием. С Етър заслужавахме, Славия също, но това, че си заслужавал не значи, че трябва. С ЦСКА стана. Поздравявам днес Ботев, който ни върна гола с една-две ситуации”.

„Лудогорец има състав и за двете си надпревари. Създадоха я с годините. Реваншът им в Лига Европа няма да е тежък, но трябва да играем футбол. Казах им сега в съблекалнята, след всички тези положения пътят ни до Варна ще е дълъг. Имаше еуфория след мача с ЦСКА и постепенно навеждаме главите при най-малкия проблем в играта. Сега настроението ни е на обратния полюс и сега ще трябва да променяме някои неща. Водещото е да играем футбол и да вкарваме”, завърши Илиан Илиев.

ЕУФОРИЯ НА "ТИЧА": Мощен Черно море преби Левски с 3:1 (ВИДЕО)

"Моряците" отново са втори

Допълнителни мерки за сигурност на "Тича" за Левски

От Черно море обявиха важна информация

Три дни почивка за футболистите на Черно море

Играчите получиха отлични новини от треньорския щаб

Илиан Илиев: Просто нямаме потенциала да станем шампиони

"Загубата е разочароваща", обяви той

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Илиан Илиев:  Дано трети път не се спънем в един и същи камък

Треньорът на Черно море говори след успеха над ЦСКА

Героят за Черно море Живко Атанасов: Винаги вкарвам значими голове

Той не показа липса на самочувствие след попадението си срещу ЦСКА

Илиев: Този път играхме повече с глава и по-малко със сърце (ВИДЕО)

Треньорът на Черно море бе много доволен от успеха над ЦСКА

Черно море на върха след 1:0 над ЦСКА (ВИДЕО)

Два червени картона на "Тича"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки