Хубчев: Три грешки - три гола

"Не реагирам на освиркванията към отбора", заяви треньорът на "сините"

Хубчев: Три грешки - три гола

 Старши треньорът на Левски Петър Хубчев даде мнението си след поражението от Берое с 1:3 на "Герена". Той призна, че се надява на две-три нови попълнения в състава на "сините".

"Не знам колко трезва оценка мога да дам веднага след мача, сега има много емоции. Видях три грешки, уникални, и три гола получихме. Две от грешките са на младо момче от школата, какво трябва да го направим? Това са грешки на растежа. Ако искаме да живеем с тези грешки, ще трябва да ги намаляме. Прекъсването с тока е и с двата отбора, излишно е да го коментираме според мен. Ако тръгна да обяснявам състоянието на 6-7 човека в отбора, ще излезе като оправдание."

"Нуно Реиш започна мача с болка, която се увеличи в хода на мача. За съжаление няма кой да го замести пълноценно, Холмар тренира с отбора от няколко дни. Бъдещето на Нашименто зависи от него, той получава заплата, тренира с отбора, трябва да се старае повече. Той беше един от тези, които сбъркаха. По настояване на треньорите беше призован. Ще бъда доволен, ако вземем поне двама или трима души в дефанзивен план или в средата на терена, с оглед напускането на Мариани. Не ме интересуват другите отбори, не се занимавам с резултатите на другите. Не реагирам на освиркванията към отбора, не реагирам и на ръкоплясканията. Нормално е когато побеждаваме, да има аплодисменти, и обратно. Мен тези неща не ме интересуват, интересува ме отборът и да имаме повече успехи", каза Хубчев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки