ЦСКА ще пробва да излъже Лудогорец

Бодуров отново извън групата, Марселиньо с шанс за завръщане

ЦСКА ще пробва да излъже Лудогорец
Лудогорец и ЦСКА подновяват съперничеството си днес от 20:30 часа в Разград. Армейците имат възможност да се изравнят по точки със съперника, докато зелените могат да дръпнат с цели 6 пункта още след петия кръг при победа.
 
Гостите няма да изневерят на стила, който практикуват под ръководството на Люпко Петрович. ЦСКА ще играе предпазливо и ще дебне съперника за грешки. Червените ще опитат да ударят на контри, а в последните дни са отработили и някои нови заучени положения при центрирания от корнери и фаулове. ЦСКА отново ще излезе предимно с футболисти с дефанзивни функции.
 
Извън групата пак остана капитанът Николай Бодуров. Той не беше сред 18-те и за двубоя със Заря Луганск. С ЦСКА за гостуването в Разград не замина и халфът Рубен Пинто. Сред 18-те се завърна Божидар Чорбаджийски, който не игра в реванша с Осиек, срещата с Ботев Враца и тази със Заря заради контузия. В титулярния състав се очакват минимални промени спрямо срещата със Заря. Не е изключено обаче Петрович да заложи на същите 11, които стартираха на националния стадион "Васил Левски" в четвъртък.
 
В сърцето на ариергарда отново ще действат Албентоса, Томаш и Занев. Отдясно ще започне Турицов, а отляво ще е Жеферсон. Евентуално в средата на терена Валентин Антов може да смени Малинов или Бикел, на когото му се събраха доста мачове.
 
Фабрини пък е опция за позицията на Тиаго. На този етап италианецът още не се е отчел с асистенция. Той печели нарушения с лекота, но му липсва ефективност при последния пас и завършващия удар. Възможно е на пейката да остане един измежду Coy и Евандро. Така или иначе в ЦСКА няма да има много промени, въпреки че предстои отворен реванш със Заря в Лига Европа, който може да прати отбора в плейофите за влизане в груповата фаза на турнира.
 
В Лудогорец пък са в пълен състав. В центъра на защитата ще стартират Григоре и Козмин Моци, а Горалски и Анисе ще са двойката вътрешни полузащитници. Пред тях ще е новото попълнение Битон.
 
Дилема има за десния бек, където в първенството играе основно Сисиньо, а в Европа - Икоко. В предни позиции пък бившият играч на ЦСКА Жоржиньо ще атакува отдясно, а Чибота отляво. Швиерчок ще води атаката на домакините, докато Кешеру ще остане на резервната скамейка.
 
Капитанът Марселиньо се покая публично в интервю за Нова телевизия. Той призна, че се е извинил на треньора Стойчо Стоев, който в крайна сметка го реабилитира. Бразилецът вече тренира с отбора и има шанс да попадне в групата днес срещу ЦСКА.

 

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

Александър Димитров: Илиан Илиев е много голяма личност

"Момчетата работиха много за тази победа", каза селекционерът на младежкия национален отбор

Oксер продължава да следи Марин Петков

Младежкият национал показва отлична форма през 2024 година

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки