Емил Димитров: Ако Бодуров и Пинто са създавали интриги, решението да ги извадят е правилно

„Като слушам оплакванията на Лудогорец от съдийството, ми става много смешно“

Емил Димитров: Ако Бодуров и Пинто са създавали интриги, решението да ги извадят е правилно

Бившият акционер в ЦСКА и популярен привърженик на отбора Емил Димитров говори пред "Тема Спорт" за реванша със Заря Луганск.

Той засегна и двубоя с Лудогорец и оплакванията на разградчани от съдийството. Димитров не пропусна и горещата тема с изпадането на Бодуров и Пинто в немилост.

"Реваншът със Заря ще е трудна работа, но вярвам, че Люпко ще ги излъже. Това е такъв мач, че един гол сигурно ще реши всичко. Очаквам минимална победа на ЦСКА. Нужен е и малко късмет, но няма как иначе. Постепенно отборът започва да показва някакво лице, но е нужно време. Не става от днес за утре. Мисля, че този, който е правил клуб от Източна Европа европейски шампион, ще измисли как да отстраним украинците, независимо че сега реалностите са различни", каза Димитров.

"Физически отборът още не е съвсем готов. Може би новата схема ще пасне на играта и на изпълнителите, но това го казвам от позицията на привърженик, футболистите си ги знаем. Не можем да очакваме чудеса. Имам надежди за крилото Соломон, от когото може да излезе някоя изненада, но още не сме го видели в пълна степен. Иначе другите момчета си ги знаем", допълни Димитров.

По повод ситуацията с Бодуров и Пинто пък Димитров коментира: "Няма никой по-голям от отбора. Ако двамата са създавали интриги, тогава много правилно са отстранени. Подчертавам - ако са създавали проблеми. Вижда се в световен план, че не се правят компромиси даже с Меси, а какво остава за Бодуров. С всичкото ми уважение той е дал много на ЦСКА, но ако това, за което се говори, е истина - тогава е правилно отстранен. Няма как да се получат нещата, ако липсва атмосфера в един отбор и играчите се делят на групички. Не може да си в сериозен клуб и да разваляш вътрешния климат, няма как да се допусне това", каза още Димитров.

"Двубоят с Лудогорец беше доста тежък, но резултатът е по-скоро задоволителен на този етап от сезона. Разград не са онази класа, която бяха, но и ние също не сме като едно време. Тиаго, ако си беше вкарал гола в края - чудесно, но... И все пак равенството е по-добре от загуба. Иначе, като им слушам оплакванията от съдийството, ми става много смешно. Пет години всички им вървят по свирката, а сега им се привидяха призраци. Предполагам, че на следващия мач с ЦСКА, за да им е сигурна работата, ще сложат я Сватбата, я Шуменския, я някой друг като тях. А и като си спомним какво направи Моци преди няколко години, мисля, че оплакванията са несериозни. А ако им върнем всичките несвирени срещу тях през годините дузпи, ще падне голям смях", допълни Димитров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки