Сензациите в пресата: Младоци хванаха окото на Хубчев, вадят Мохамед от фризера

Вижте най-интересното от спортните ежедневници

Сензациите в пресата: Младоци хванаха окото на Хубчев, вадят Мохамед от фризера

 "Тема спорт": Младоци хванаха окото на Хубчев

Треньорът на Левски Петър Хубчев изгледа част от двубоя между "сините" и ЦСКА от Елитната юношеска група до 19 години, който се игра на "Герена" в сряда. Домакините спечелиха с 2:0, като головете паднаха в края на двубоя. Те бяха дело на Киро Киров и Мартин Детелинов Петков - от миналия сезон последният е част от първия отбор.

Силен мач за "сините" освен голмайсторите направиха Патрик-Габриел Галчев и влезлият като резерва Иво Христов. Последният изработи червен картон на Йоан Бауренски, което до голяма степен помогна на тима да спечели мача. Галчев (2001 г) действа като дясно крило, а Христов (2002г) бе по левия фланг на атаката. Това е втори успех за сините, които преди седмица победиха Пирин с 4:0. 

Скоро школата на Левски ще може да се похвали с нови придобивки. В момента се довършва изграждането на два нови изкуствени терена. Очаква се те да бъдат пуснати в експлоатация до десетина дни. Освен това от клуба правят ремонт на съблекалните на първия и втория етаж на старото общежитие. Реновира се и новият пансион, в който се прави стая за видеонаблюдение.

 

"Тема спорт": Берое урежда Конте 

Гвинейският халф Ибрахима Конте почти сигурно ще е на разположение на треньора на Берое Александър Томаш за домакинството на Ботев Пловдив. 28-годишният полузащитник изкара успешен пробен период и бе привлечен преди 10-ина дни. През 2019 година той няма записан официален двубой. За последно е бил част от Остенде. Всъщност в кариерата си Конте е играл само в Белгия. Притежава и местен паспорт. 

Офанзивният халф е роден в Конакри, Гвинея. Носил е още екипите на Гент (84 мача), Зулте Варегем (74 мача), Андерлехт (46 мача), Ваасланд Беверен (5 мача). За националния отбор на Гвинея има 14 мача. Той може да бъде ползван и на фланга.

 

"Меридиан мач": Мохамед излиза от фризера срещу "тигрите"

Една от най-скъпите придобивки на Левски през лятото ще получи шанс за изява срещу Витоша. Това е Насиру Мохамед. До този момент ганаецът с шведски паспорт се появи само в два мача. Той влезе като резерва при загубата с 0:3 от АЕК в Ларнака. След това Петър Хубчев обяви, че не е доволен от него, защото не е изпълните зададените му тактически указания. Мохамед потича седем минути при победата с 3:1 над Ботев Пд. 

Според запознати той е започнал да влиза в час и сега дори има шанс да започне срещу тигрите. Още повече, че и останалите флангови играчи разочароват в последно време. Става дума за Паулиньо и Здравко Димитров, които бяха дупки при загубата с 1:3 от Берое.

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки