Ясно е каква заплата иска Божинов в Турция

Вижте колосалната сума и още подробности

Ясно е каква заплата иска Божинов в Турция
Валери Божинов опитва да си уреди трансфер в Турция с месечна заплата от 50 хиляди лева. Нападателят преговаря упорито тези дни с тим от второто ниво на футбола в южната ни съседка.
 
За момента името на клуба се пази в тайна, но се знае, че ще атакува елита на турския футбол догодина.
 
Ако  двете  страни си стиснат ръцете, Божинов ще получава 5 пъти по-висока надница, отколкото заработваше в последния си отбор Левски, където игра през пролетта. В случай че сделката се провали, по всяка вероятност Валери ще облече отново екипа на Ботев (Bp), където проведе лятната си подготовка.
 
Считаше се, че почти сигурно врачани ще картотекират голмайстора за родната Първа лига още за предстоящия кръг. Заради отворилата се възможност за трансфер в чужбина Божинов 100% няма да играе за Ботев в днешното гостуване на Славия в столицата.
 
Роденият през 1986 година нападател е получил картбланш от своя втори баща и треньор на врачани Сашо Ангелов. Все пак играчът трябва да даде окончателен отговор в най-скоро време.
 
Тези дни Божигол бе забелязан във Враца, но очевидно предложението от Турция е дошло в последния момент. Не е ясно дали Валери е заминал на крака до южната съседка, за да преговаря.
 
Пред „България днес" Божинов предпочете да запази мълчание и не отговори на въпросите ни дали се пече негов трансфер зад граница. Неговото най-голямо желание бе да се завърне в любимия му Партизан, но там нещата изглеждат най-малко вероятни.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки