Берое има шанс да поведе класирането в efbet Лига

Старозагорци гостуват на Царско село

Берое има шанс да поведе класирането в efbet Лига
Седмият кръг в efbet Лига се открива днес с двубоя между Царско село и Берое. Мачът е специален и за двата отбора. Новаците в елита получиха разрешение от БФС да домакинстват на своя стадион, който днес за първи път ще приеме среща от елитната ни дивизия. Заралии обаче се канят да развалят празника на “царете”. Тимът на Александър Томаш е в серия от три поредни победи и с нов успех може поне до утре да стои на върха в класирането.
 
 
Царско село се подсили вчера с халфа на Лудогорец Серкан Юсеин. Бившият футболист на Ботев почти сигурно ще е титуляр и ще си партнира в средата на терена с Антонио Георгиев. Наставникът Никола Спасов ще гласува доверие и на другото ново попълнение - Антон Карачанаков. Атаката ще се води от Георги Минчев, а една от най-сериозните заплахи за вратата на гостите ще е атрактивното крило Родни Антуи.
 
 
 
Треньорът на Берое Александър Томаш със сигурност е взел мерки футболистите му да не подценят съперника. Очаква се Зоран Йосипович да се завърне в титулярния състав за сметка на ветерана Мартин Камбуров. Други промени в състава едва ли ще има и срещу Царско село ще започнат играчите, които стартираха и при победата над Ботев (Пловдив) с 2:0. Добрата форма на Рубен Бригидо, Карлос Охене и Педро Еуженио със сигурност вдъхва оптимизъм на феновете на “зелените”, които искат да видят повече постоянство от любимците си.
 
Преди мача тази вечер Берое е на 4-о място с 12 точки, а Царско село заема предпоследната 13-а позиция с 5 точки, колкото имат още Етър, Ботев (Враца) и Ботев (Пловдив).
 
efbet Лига - 7 кръг:

ЦАРСКО СЕЛО - БЕРОЕ

Вероятни състави:

ЦАРСКО СЕЛО (4-2-3-1): Чворович; Даскалов, Кавдански, Карбониери, В. Минев; С. Юсеин, А. Георгиев; Карачанаков, Ната, Антуи; Г. Минчев
Старши треньор: Н. Спасов
БЕРОЕ (4-2-3-1): Перниш; Бандаловски, Генев, Алкан, А. Василев; А. Цветков, И. Минчев; П. Еуженио, Охене, Бригидо; Йосипович
Старши треньор: А. Томаш
 
СЪДИЯ: Петър Костадинов
СТАДИОН: “Царско село”

НАЧАЛО: 18:00 часа 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки