Бербатов: Зидан и Бейл просто да седнат като мъже и да говорят

Вижте и коментара на българина за пропуснатата от Погба дузпа

Бербатов: Зидан и Бейл просто да седнат като мъже и да говорят

Българската футболна звезда Димитър Бербатов коментира казуса с Гарет Бейл в Реал (Мадрид), пропусната дузпа от Пол Погба, както и други основни теми в Англия.

“Няма по-добро решение в ситуация като тази с Бейл - той и Зидан просто да седнат като мъже и да говорят. Сядаш и изясняваш нещата. В крайна сметка всички са професионалисти и не е важно дали се харесвате. Играете за един отбор и трябва да давате всичко за отбора. Това е твоят дом, това са твоите съотборници. Бих се радвал всичко да бъде решено между Бейл и Зидан, защото обичам да го гледам как играе. Когато играе редовно, както би трябвало, и когато е в топформа, той е голяма сила”, заяви Бербо.

“Вероятно играчите на Манчестър Юнайтед трябва да си кажат в съблекалнята кой ще изпълнява дузпите, може би са го направили. Когато Погба обаче е спечелил дузпата, вероятно е почувствал, че трябва да я изпълни. Няма място за притеснения. Такива неща се случват постоянно. Случвало ми се е. Искал съм да бия дузпа, но друг я е изпълнявал. Бил съм и в другата ситуация. Това е нормално във футбола. Големият въпрос е, че Манчестър Юнайтед пропусна да вземе трите точки заради онази дузпа. Нека не подценяваме и реакцията на вратаря. Той направи страхотно спасяване”, каза рекордьорът по голове с националната ни фланелка.

“Де Бройне е невероятен. Той е сред най-добрите в света. Има великолепен поглед. Мисля, че е две или три стъпки пред другите в играта. Преди топката да дойде при него той знае как да я отиграе. Той е изключителен талант, който се развива всяка година и за мен е истинска наслада да го наблюдавам. Манчестър Сити разполагат с един от най-добрите полузащитници в света”, сподели мнението си нападателят.

Бербатов коментира и ситуацията с Кристиан Ериксен в Тотнъм. “Има нещо зад сцената, за което не знаем. Говоря от опит. Ако има клуб като Реал Мадрид, който е по следите му, нормално е в главата му да бъде каша. С всичките въпроси, които ти се въртят в главата, може си прецакаш играта, да си развалиш тренировъчния процес или отношенията с треньора”, изрази мнението си бившият стрелец на Манчестър Юнайтед и Тотнъм.

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки