Берое взима до дни защитник от чужбина

Заралии вдигнаха мерника на Бригидо след загубата от Царско село

Берое взима до дни защитник от чужбина

Берое ще се подсили до дни със защитник от чужбина. Това разкри пред "Тема Спорт" спортният директор на заралии Валентин Грудев. Той отре­че халфът Михаил Александров да започне тренировки с тима. Очаква се в най-скоро време бившият национал, който напу­сна наскоро Арсенал Тула, да подсили тим от елита, с който да си върне формата през есен­та.

"Имаме възможност да взе­мем още един футболист. В преговори сме с въпросния играч и до дни може би ще има­ме още едно ново попълнение. Най-вероятно ще е чужденец", каза Грудев, който не пожела да разкрие повече подробности.

Не е тайна, че старши треньорът Александър Томаш иска да подсили отбраната с ляв бек, който да засили конкурен­цията. Там Берое разполага са­мо с Александър Василев, след като се раздели с Матеус Леони. На десния бек опциите са Бандаловски и Милен Желев.

В същото време стана ясно, че Берое е вдигнал мерника на няколко играчи след издънката с Царско село в София и най-вече след бездушната игра. Сред тях е крилото Бригидо. Грудев бе категоричен, че някои играчи трябва да се замислят за те­жестта на зелената фланелка. Очаква се играчите да бъдат глобени за поражението. И Гру­дев, и старши треньорът Алек­сандър Томаш бяха бесни след поражението и заявиха, че след като разговорите не помагат, ще трябва да се прибегне до други мерки. Заралии ще се про­стят с част от заплатите си за август.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки