Домовчийски: Дано Левски спечели дербито с ЦСКА

"Резултатът няма значение", заяви нападателят на Ботев Враца

Домовчийски: Дано Левски спечели дербито с ЦСКА

 Капитанът на Ботев Враца Валери Домовийски не скри симпатиите си към Левски преди предстоящото вечно дерби. 

 
„Дано Левски победи, без значение с какъв резултат”, заяви Домовчийски пред журналисти в Пресклуб "България", където бе награден за играч № 1 на VII  кръг на efbet лига. За двата си гола срещу Етър, с който Ботев спечели с 2:1, той получи 7 гласа от участвалите в анкетата на Пресклуб "България" 19 футболни треньори и специалисти. Марко Перван (Ботев Пловдив) има  6 гласа,  Найджъл Робърта (Левски)  е  с 4 гласа, а вратарят на Славия Георги Петков  получи 2 гласа.
 
„Радвам се, че успяхме да вземем първа победа пред нашите фенове. Беше доста тежък мач и както спечелихме, така можехме и да загубим. И миналата година започнахме доста зле – с три загуби. Тази година мисля, че има малко подобрение в отбора и се надявам и занапред да израстваме, да добиваме самочувствие и да вървим нагоре. Първата ни цел е да запазим мястото си в първа лига и оттам нататък да спечелим възможно най-много точки. В България водещите отбори са три, а всички останали са равностойни и всеки може да победи всеки“, каза още Домовчийски. 
 
В неделя Ботев Враца посреща шампиона Лудогорец, а нападателят се надява на добър мач и точки. 
 
„Ще направим всичко възможно от наша страна да вземем точки и да се възползваме от тежкия мач на Лудогорец в евротурнирите. Предполагам, че ще има някаква умора у тях, но знаете, че Лудогорец е един от най-добрите отбори в България. Имат много равностойни футболисти“, добави Домовчийски.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки