Левски пак ще се пробва за Неделев и Димитров

Нашименто и Тиам на линия за Черно море

Левски пак ще се пробва за Неделев и Димитров
След дербито с ЦСКА треньорът на Левски Петър Хубчев обяви, че клубът няма да прави повече трансфери на този етап и ще разчита на футболистите, с които разполага в момента.
 
До затварянето на трансферния прозорец остават броени дни и е малко вероятно на “Герена” да пристигне нов, макар да се говори, че клубът търси защитник и халф. В същото време обаче “Тема спорт” твърди, че “сините” не са се отказали от идеята да вземат Тодор Неделев и Кристиан Димитров от Ботев (Пловдив) през зимната пауза.
 
Лично Хубчев настоява за трансферирането на двамата футболисти на “канарчетата”. От Левски дори бяха постигнали споразумение с Ботев за тяхното привличане, но самите футболисти предпочетоха да останат под тепетата. Въпреки това “сините” ще направят още един опит да ги вземат в редиците си през зимната пауза.
 
През лятото Левски се подсили с осем нови футболисти. На “Герена” пристигнаха Милан Миятович, Янис Каргас, Франко Мазурек, Дени Алар, Найджъл Робърта, Насиру Мохамед, Асен Чандъров и Здравко Димитров.
 
Междувременно стана ясно, че травмите, които имат Филипе Нашименто и Кали Тиам, не са толкова тежки. Те напуснаха принудително сблъсъка с ЦСКА, а отсъствието им от терена се усети. Халфовете играха срещу червените само на няколко тренировки, защото преди това лекуваха контузии.
 
В Левски са убедени, че те ще бъдат на разположение на Петър Хубчев за следващия шампионатен мач. На 15 септември, неделя, сините приемат Черно море. Мачът на „Герена" е от 20:15 часа.
 
В момента отборът е в почивка. Треньорът Петър Хубчев събира възпитаниците си в сряда на „Герена". От четвъртък до понеделник столичани ще са на лагер в Добринище и Банско.

 

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки