ASICS с нов интериор на магазина си в Serdika Center за гарантиран бърз избор на желания артикул

На откриването любителите на спортната марка се радваха и на горещата оферта от 50% намаление

ASICS с нов интериор на магазина си в Serdika Center за гарантиран бърз избор на желания артикул

Магазинът на ASICS в Serdika Center вече е с изцяло нов облик, който позволява бърз избор на желания артикул от всеки клиент.

Най-новата концепция за интериорно обзавеждане позволява на посетителите и любителите на спортната марка да се ориентират бързо и да намерят лесно точно това, което търсят, обясни представителят на бранда у нас Любо Ганев.

„Ние тук така сме подредили нещата, че човек да избере съобразно това, от което има нужда, като всичко е пред очите и не се налага да се чака асистент-продавача. Ако някой иска да бяга, според това дали ще бяга в парка, дали ще бяга в планината, дали ще бяга на асфалт, дали ще бяга за бързина да чупи рекорди, съответно може да предложим всякакви модели“, коментира известният ни волейболист.

Той подчерта, че ASICS е представена в България повече от 15 години и за това време много хора са се убедили, че тя залага на много функционални спортни стоки за всеки вид спорт.

„Ако някой има проблем, че е дюстабанлия, това нещо се изправя само с маратонката. Няма нужда да се слагат допълнително медицински стелки. Това може да се направи само като се подбере точния модел. На стената моделите ни са подредени – normal за хора с нормален свод, а където пише stability са за хора със спаднал свод, т.е. самата маратонка подпомага крака, за да не се изморява мускулатурата“, посочи бившият волейболист.

Фирмата е изградила партньорски отношения с българския спорт и се ползва с доверието на голяма част българските спортни федерации. Редица клубове по волейбол, футбол, тенис, хандбал  и други се доверяват именно на спортната екипировка на ASICS.

„Нашият бранд е насочен основно към хората, които спортуват, независимо дали спортуват професионално, любителски или само от време на време. Така че нашата цел е да дадем възможност на хората да постигат по-добри спортни резултати с по-малко натоварване и същевременно всичко, което носят, да им е удобно - като започнеш от маратонката и завършиш до шапката на главата“, убеден е спортната легенда Любо Ганев.

Само днес почитателите на марката успяха да се възползват от гореща оферта. В деня на откриването всички артикули имаха 50% отстъпка. А всеки, направил покупка през този ден, можеше да вземе и карта ASICS, която му дава занапред -20% намаление.

ASICS са единствената марка у нас, която предлагат маратонки за нормално стъпало и такова с паднал свод. 

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки