Божинов: Бандаловски ме пита защо играя още

Нападателят с повторен дебют за Ботев Враца

Божинов: Бандаловски ме пита защо играя още

Валери Божинов ще се завърне на футболната сцена днес.

Очаква се нападателят да направи повторен дебют за Ботев Враца при гостуването на Арда.

Мачът от програмата на 9-ия кръг е днес от 20:00 часа на стадион „Локомотив“ в Пловдив, като се очаква таранът да е титуляр.

"Обичам футбола. Любовта към играта ме кара да продължавам. Камбуров иска да стигне първото място по голове, а Георги Илиев - по мачове. Аз не мога да постигна тези неща, но обичта и уважението към футбола ме карат още да го практикувам“, коментира Божинов пред Дарик радио.

„Знам, че наближава моето време да спра, защото вече влизам в 34-ата си година, но въпреки това съм благодарен на играта, която ме храни толкова много години и ще продължава да го прави. Моят приятел Иван Бандаловски ме попита преди няколко дни защо продължавам да играя. Казах му, че обичам футбола. Той е светиня за мен", заяви Божинов.

"При моя баща Сашо Ангелов се тренира много здраво и хич не е леко, но който иска да му е лесно, да си седи вкъщи и да си гледа мачовете по телевизията. Надявам се да помогна на отбора да печели повече точки. Тази година ще ни е по-трудно от миналата", добави Божинов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки