Паулиньо: Срещу Славия винаги е трудно

"Хубаво е, че ни записаха да учим български език", заяви бразилецът

Паулиньо: Срещу Славия винаги е трудно

Крилото на Левски Пау­линьо се намира в силна фор­ма. Той игра на високо ниво в последния кръг срещу Черно море, вкара и един от голове­те за победата с 4:0. От началото на кампанията 26-годишният бразилец е бил ти­туляр във всичките 13 двубоя на тима - 9 за първенство и 4 за Лига Европа, като в тях е отбелязал 5 попадения.

"Мисля, че работим добре и сме на верния път. Тази седмица продължаваме да се трудим сериозно, за да сме подготве­ни за следващия ни мач. Благо­даря на Господ, че спечелихме срещу Черно море и вървим напред. Сега наред е Славия. Очаквам сложен мач, трудни са тези мачове. Когато изле­зем срещу тях, винаги е ком­плицирано и трябва да бъдем напълно концентрирани. Трябва да работим добре и след това да вземем победата", заяви Паулиньо пред Дарик радио.

"Щастлив съм с моите по­стижения. Надявам се да продължавам в същия дух с представянето си в Левски. Искам да помагам с моите го­лове и асистенции. Смениха се доста наставници в перио­да, в който съм тук. Треньорът, който имаме сега, е мно­го добър. Той много настоява на дисциплината. Говоря и за тази на терена. Всеки трябва да знае какво се изисква от него. Аз мисля, че всичко сега е много добре. Ние работим точно за това - да се борим за титла и купа. Надявам се в края на сезона ние да имаме най-много точки и да сме пър­ви. Трудя се, за да постигнем максималните цели, да спече­лим шампионата. Не мисля за никакви трансфери, а за по­стиженията в Левски, които са най-важни", допълни той.

"Ние сме отбор, в който българите и чужденците ко­муникираме отлично, няма никакви проблеми. Най-добри­те приятели са ми Нашименто, Нуно Рейш и дошлият наскоро аржентинец Франко Мазурек. Цялата група е мно­го сплотена. Решението на клуба за уроци по български е много важно и добро. Смя­там, че доста ни помага за комуникацията извън терена, тази с останалите българи. Добра работа от страна на Левски е, че имаме възмож­ност да учим езика", каза бра­зилецът.

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки