ГОЛЯМА БИТКА НАД ОКОЛОВРЪСТНОТО! Царско село и Черно море взеха по точка (ВИДЕО+СНИМКИ)

Двата тима завършиха при 1:1 на старта на XI кръг, играч на варненци бе изгонен през втората част

ГОЛЯМА БИТКА НАД ОКОЛОВРЪСТНОТО! Царско село и Черно море взеха по точка (ВИДЕО+СНИМКИ)

Царско село и Черно море не успяха да се победят на старта на ХI кръг в efbet Лигата, завършвайки при резултат 1:1. Царско село откри резултата в 49-ата чрез Уесли Ната, а Мирослав Енчев изравни шест по-късно. В 77-ата Енчев получи червен картон и „моряците“ доиграха срещата в намален състав. След равенството Черно море се изравни по точки (15т.) с Арда и Берое, които заемат съответно 5-ото и 6-ото място в класирането. Царско село вече има 9 точки в актива си, с колкото са Ботев Пловдив и Ботев Враца.



През първия четвърт час домакините бяха по-активният тим на терена, като още във 2-ата минута Родни Антуи получи отлично извеждащо подаване и се озоваваше сам срещу Миятович, но Стефан Станчев го спря непозволено, разминавайки се само с жълт картон.

В 14-ата минута Георги Минчев влезе в игра за домакините, след като Веселин Минев получи контузия.



Постепенно „моряците“ изравниха играта, а в 25-ата минута Стефан Станчев стреля директно от фаул в близост до дъгата, а топката срещна десния страничен стълб.

В 37-ата Мартин Минчев пропусна да открие резултата, след като си поведе силно топката и Мартин Димитров излезе навреме да парира удара му.

Няколко минути преди края на редовното време Йордан Минев получи пас от Георги Минчев, но вместо да бие реши да подава и сгреши.



Царско село започна и втората част много агресивно и в 49-ата минута домакините откриха резултата. Карачанаков центрира от фаул, няколко футболисти на Черно море не успяха да избият, след което Уесли Ната успя на далечната греда да отклони с глава в мрежата.

В 55-ата Родриго Енрике центрира от корнер, Мирослав Енчев спечели въздушната битка с бранителите в червено и вкара красив гол с глава – 1:1.

В 77-ата минута Мирослав Енчев влезе грубо в краката на Родни Антуи, за което реферът Георги Кабаков му показа директен червен картон и Черно море трябваше да продължи в намален състав.



В 79-ата домакините изпълниха корнер, топката стигна с голяма доза късмет до Георги Минчев, който обаче шутира от няколко метра в гредата и топката излезе в аут.

Минута по-късно отново Минчев бе на чиста позиция, но заложи на техничен удар и прати покрай Миятович, но встрани от целта.



Родни Антуи направи страхотен пробив отляво в 87-ата, центрира силно в наказателното поле, Андерсон Кордейро успя да засече с глава, но не насочи точно, въпреки че вратата бе опразнена.

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки