ГОЛЯМА БИТКА НАД ОКОЛОВРЪСТНОТО! Царско село и Черно море взеха по точка (ВИДЕО+СНИМКИ)

Двата тима завършиха при 1:1 на старта на XI кръг, играч на варненци бе изгонен през втората част

ГОЛЯМА БИТКА НАД ОКОЛОВРЪСТНОТО! Царско село и Черно море взеха по точка (ВИДЕО+СНИМКИ)

Царско село и Черно море не успяха да се победят на старта на ХI кръг в efbet Лигата, завършвайки при резултат 1:1. Царско село откри резултата в 49-ата чрез Уесли Ната, а Мирослав Енчев изравни шест по-късно. В 77-ата Енчев получи червен картон и „моряците“ доиграха срещата в намален състав. След равенството Черно море се изравни по точки (15т.) с Арда и Берое, които заемат съответно 5-ото и 6-ото място в класирането. Царско село вече има 9 точки в актива си, с колкото са Ботев Пловдив и Ботев Враца.



През първия четвърт час домакините бяха по-активният тим на терена, като още във 2-ата минута Родни Антуи получи отлично извеждащо подаване и се озоваваше сам срещу Миятович, но Стефан Станчев го спря непозволено, разминавайки се само с жълт картон.

В 14-ата минута Георги Минчев влезе в игра за домакините, след като Веселин Минев получи контузия.



Постепенно „моряците“ изравниха играта, а в 25-ата минута Стефан Станчев стреля директно от фаул в близост до дъгата, а топката срещна десния страничен стълб.

В 37-ата Мартин Минчев пропусна да открие резултата, след като си поведе силно топката и Мартин Димитров излезе навреме да парира удара му.

Няколко минути преди края на редовното време Йордан Минев получи пас от Георги Минчев, но вместо да бие реши да подава и сгреши.



Царско село започна и втората част много агресивно и в 49-ата минута домакините откриха резултата. Карачанаков центрира от фаул, няколко футболисти на Черно море не успяха да избият, след което Уесли Ната успя на далечната греда да отклони с глава в мрежата.

В 55-ата Родриго Енрике центрира от корнер, Мирослав Енчев спечели въздушната битка с бранителите в червено и вкара красив гол с глава – 1:1.

В 77-ата минута Мирослав Енчев влезе грубо в краката на Родни Антуи, за което реферът Георги Кабаков му показа директен червен картон и Черно море трябваше да продължи в намален състав.



В 79-ата домакините изпълниха корнер, топката стигна с голяма доза късмет до Георги Минчев, който обаче шутира от няколко метра в гредата и топката излезе в аут.

Минута по-късно отново Минчев бе на чиста позиция, но заложи на техничен удар и прати покрай Миятович, но встрани от целта.



Родни Антуи направи страхотен пробив отляво в 87-ата, центрира силно в наказателното поле, Андерсон Кордейро успя да засече с глава, но не насочи точно, въпреки че вратата бе опразнена.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки