Феновете на Ботев (Вр) скочиха на футболистите

Недоволството на привържениците идва след загубата от Левски с 1:3

Феновете на Ботев (Вр) скочиха на футболистите

Феновете на Ботев Враца използваха социалната мрежа Фейсбук, за да изразят недоволството си от играта на тима. В съботната вечер врачани загубиха с 1:3 от Левски, а тимът е на 12-ото място с актив от 9 точки.

В следващия кръг Ботев Враца приема Ботев Пловдив. Ето какво публикуваха от Фенклуб Ботев Враца Завинаги, което ние публикуваме без редакторска намеса:

През годините в Ботев са играли различни футболисти. Някои тръгнаха от тук за големия футбол, други достигнаха зенита. Със сигурност, всеки един от тях е имал клубни пристрастия. Със сигурност някой е мечтал да играе някъде на друго място, друг пък е бил разочарован, че си е тръгнал от такова. В нашата история има достатъчно примери и за двете! Не са малко примерите за такива, които стъпили на "Христо Ботев" оставят всичко на тревата. За тях имаше значение, че играят тук, че носят зелената фланелка. Към днешна дата, от известно време наблюдаваме тенденция играчи на нашия любим Ботев да говорят, че сърцето им е на "Герена" , на "Армията".

Че са левскари, цска-ри, локомотивци и какви ли не. Призоваваме тези момчета да се съсредоточат върху играта си, защото НАШИЯТ любим отбор, в който играят и получават заплати (каквито и да са те) вече се намира на дъното на класирането. Ако, вие, уважаеми сте фенове на други отбори, ние сме родени с легендата за Ботев и ще умрем с настоящето и мечтите за неговото бъдеще. Това, че редица пъти сме подминавали безумните ви изказвания, не означава, че не са ни направили впечатление. Също така ни прави впечатление и вашето раздаване (или не такова) на терена. Повярвайте, феновете на Ботев не заслужават такива изказвания, гарнирани с постна продукция! Феновете на Ботев са гледали отбора във всяко едно ниво на футбола! Зад феновете на Ботев не стоят мафиотски структури, кредитни милионери със спорна репутация или мръсни пари!

​Призоваваме Ви, уважаеми левскари и цска-ри в зелени фланелки да уважавате отбора, чиито цветове защитавате. Да уважавате тези, които дават и последните си пари, за да подкрепят именно вас на терена! Играете в отбор, чиито фенове не са оставили отбора без публика в нито един мач, независимо къде се играе той! Бройката и търпението са привидни !!!

Бригада Враца

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки