Сектор "Г" изригна: Времето на Люпко и Стойчо Стоилов изтече!

„Никога в историята на ЦСКА дадено ръководство не се е ползвало с такъв комфорт, но моментът за промяна настъпи“

Сектор "Г" изригна: Времето на Люпко и Стойчо Стоилов изтече!

Феновете на ЦСКА публикуваха обръщение към всички армейци и ръководството на клуба след поражението от Берое с 1:2, довело до изоставане с 8 точки от лидера и шампион Лудогорец във временното класиране.

Ето и съобщението на "Трибуна Сектор Г", без редакторска намеса от Novsport.com:

“Армейци,

Ден след като загубихме в Стара Загора срещу "Берое" за пръв път от 29 г. насам, "кучетата пак се разлаяха, но керванът продължи да си върви." Слънцето залезе, светлините в Панчарево угаснаха, а Стойчо Атанасов се е събудил футболист на ЦСКА и тази сутрин. Време е обаче керванът да поспре за малко и да чуе внимателно какво имаме да кажем.

За последните години през този сезон за пръв път селекцията на отбора бе най-скъпоплатена и изглежда добре изготвена. Извиняваме се, ИЗГЛЕЖДАШЕ. Някъде до втория мач от предсезонната подготовка. Очевидно това обаче далеч не смущава ръководството на любимия отбор и сякаш те не виждат проблем в настоящите ни резултати и развитие на сезона. Е, многобройните фенове на най-великия и ТИТУЛУВАН български клуб са на коренно различно мнение. И затова искат да "питат некое друго въпросче".

Започваме със селекционната политика на клуба. Естествено дори Лъки ( кучето-пазач на Армията) знае кой определя нещата в този аспект: Стойчо Стоилов. Господин Стоилов доволен ли е от постигнатите резултати за последните четири години? Защо оставаме с натрапчивото чувство, че с всеки един от изминалите треньори е бил (е) в задкулисен конфликт, саботирайки работата му? Стойчо Атанасов извънбрачен син ли е на Стойчо Стоилов или просто има съвпадение в имената и клуба, за който работят (първият необяснимо все още как)? Ако господин Стоилов смята, че е такъв тесен специалист, дали не е редно да бъде назначен той за старши-треньор на отбора? Има ли нещо вярно в нашите подозрения, че Тиаго Родригес и Рубен Пинто не "играят" в определени мачове (докато са на терена) и то не по треньорско нареждане - нещо, за което намекна самият Люпко Петрович в интервюто си след мача под Аязмото? Господин Стоилов, как все треньорите или играчите са виновни, а не потърсихте проблема един път в себе си?

Нека обърнем и малко внимание на организирания хаос, който цари на управленско и структурално ниво. И да попитаме още нещо. Кой носи вината за лошите кадрови решения и повсеместния безпорядък в клуба за последните вече четири сезона? Как и по какъв начин този някой понесе своята отговорност досега? Как се привличат играчи - с ясната цел да градим стойностен и качествен състав или да нацелим поне един, който става и на полусезона да го продадем? Докога БФС, УЕФА и ФИФА, но не и отговорните фактори в ЦСКА, ще са виновни за провалите ни на клубно ниво? Защото всичко друго освен борбата за титла и Европа в обединената армейска общност се счита за провал, ако все още някой не го е разбрал.

Ще дадем известно време на ръководството и отговорните фактори да обърнат внимание на нашите питания, а същевременно докато чакаме, заявяваме, че времето на Люпко Петрович и Стойчо Стоилов на Армията за нас изтече и дойде това на оставките. Никога досега в историята на ЦСКА дадено ръководство не се е ползвало с такъв комфорт от страна на феновете, но моментът за пълна промяна дойде. И ако "керванът отново продължи да си върви", то "кучетата може и да спрат да лаят". А нататък... кой знае?”

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки