СЕНЗАЦИЯ: Царско село взе капитана на Хаити и още трима чужденци

Вижте новите попълнения в състава на новака в efbet Лигата

СЕНЗАЦИЯ: Царско село взе капитана на Хаити и още трима чужденци

Четирима нови футболисти подписаха договори с Царско село. Старши треньорът на тима Никола Спасов одобри трансферите на вратаря и капитан на националния отбор на Хаити Джони Пласид; Дилан Бахамбула, който е национал на Демократична Република Конго и играе като плеймейкър, а освен това има натрупан опит в Лига 1 и Лига 2 на Франция; французинът Дамиен Мари, който може да играе на различни позиции в халфовата линия и централният защитник от Бразилия Шарлестон Силва Дос Сантос. Четиримата футболисти подписаха своите договори с Царско село и започнаха тренировки с отбора. Те бяха представени днес от изпълнителният директор на клуба Иво Андреевски.

Ето кои са новите футболисти на Царско село:

Джони Пласид
– вратар, роден на 29.01.1988, национален вратар и капитан на Хаити, където има изиграни 48 мача. Притежава френски паспорт и има 6 мача за националния отбор на Франция до 21 години. Последният сезон се е състезавал в Лига 1 на Англия с екипа на Олдъм, където изиграва 36 мача. Преди това има 5 сезона зад гърба си в Лига 1 на Франция, където с Реймс изиграва близо 50 мача. Освен с Реймс в елита на Франция има мачове и с екипа на Льо Авър. Преди да премина в Олдъм е играл за Гингам.

Дилан Бахамбула
– плеймейкър, роден на 22.05.1995 г. роден в Демократична Република Конго, притежава френски паспорт. За последно играе в състава на Константин от Алжир. Преди това има един сезон в Астра Гюргево, а преди да пристигне в Румъния е играл последователно за френските Монако, ФК Париж, Дижон и Аячо. Има натрупан опит в френските Лига 1 и Лига 2. Бахамбула е национал на Демократична Република Конго, за който отбор има изиграни 5 мача, като последния е през март тази година. Преди това е обличал националната фланелка на Франция в гарнитурите до 16, 17 и 20 години.

Дамиен Мари – полузащитник, роден на 13.06.1994. Може да играе на няколко позиции халфовата линия на отбора. За последно игра за словашкия Интер Братислава.

Шарлестон Силва Дос Сантос (Шарлес) – централен защитник, роден на 23.09.1996 г.  в Бразилия. Последно е играл в Атлетико До Порто, а преди това защитавал цветовете на Фламенго Арковерде.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки