Ивет на родна земя: Ще използвам тази мотивация за Токио

"Човек не трябва да си поставя граници", заяви седмата в света

Ивет на родна земя: Ще използвам тази мотивация за Токио

 Ивет Лалова се класира на своя трети финал на световно първенство при седмото си участие на планетарен форум на открито. 35-годишната спринтьорка завърши седма във финала на 200 метра в Доха с постижение от 22.79 секунди. Тази вечер тя се завърна в София и беше посрещната от родителите си, сестра си и кучето Рио, което й беше подарено след Олимпиадата в Бразилия преди 3 години.

“Когато нещата се поуспокоиха, дори още на следващия ден, си дадох сметка, че моята цел реално беше именно финал, не съм отишла с поставена задача за медали. Така че мога да бъда много щастлива”, сподели Ивет при завръщането си на родна земя.

“Научих, че човек не трябва да си поставя граници, да решава, че нещо е свършило или, че няма да поже да го направи отново, да го повтори. Напротив – това, което аз взех от това световно като урок и искам да продължа до края на кариерата си, е това, че дори и аз самата мога да изненадам себе си, мога да изненадам всички, мога да постигна повече, отколкото съм очаквала.

Разбира се, че можех да надскоча седмото място. Но знаете, че има неща, които остават зад кулисите – има трудни дни, в които нещата не се получават толкова лесно, но ще използвам тази мотивация, за да го направя в Токио.”


 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки