Локо Пд загря за ЦСКА с победа в контрола

"Смърфовете" спечелиха с 1:0 спаринга с Хебър, Езе отбеляза единствения гол

Локо Пд загря за ЦСКА с победа в контрола

Локомотив (Пловдив) надви с минималното 1:0 Хебър (Пазарджик) в контролна среща, играна на стадион “Локомотив” в пловдивския парк "Лаута". За носите на Купата на България не играха националите Бирсент Карагарен, Дейвид Малембана и Парвиз Умарбаев. Стивън Езе (24) отбеляза единственото попадение в мача. На пейката на “смърфовете” днес не присъстваше наставникът Бруно Акрапович, който в момента подновява своя УЕФА Про Лиценз.

В 24-ата минута Стивън Езе изведе Локомотив напред в резултата. Бранителят бе точен след добро центриране на Георги Илиев. Опитният полузащитник изпълни бързо корнер, подавайки на Момчил Цветанов. Чико върна към Илиев, който залъга, че ще центрира с левия крак, бутна си топката на десния и поднесе топката на втора греда, а там Стивън Езе връхлетя и отбеляза във вратата на Дебърлиев.

Активните действия на пловдивчани можеха да доведат до още голове във вратата на Хебър, като на два пъти завършващите удари на Момчил Цветанов му изневериха. Така двата тима се оттеглиха на почивка при минимален аванс за "смърфовете", които бяха доста по-агресивни в търсенето на гол.

Втората част започна с пробив на Цветанов по левия фланг, завършил с нещо средно между центриране и удар, който вратарят на Хебър улови. В 51-ата минута гредата бе верен помощник на стража на Хебър. В 58-ата минута Един Бахтич опита силен удар извън границата на наказателното поле. Топката се отби в крак на защитник в зелено и Дебърлиев улови без проблеми. В 75-ата минута груба грешка на Стивън Езе можеше да бъде наказана жестоко от Тодор Чаворски. Бранителят позволи топката да мине под крака му, а при последвалия удар Чаворски не успя да намери очертанията на вратата. В 82-ата минута силен шут на Чико Цветанов, насочен в долния ляв ъгъл, бе избит в корнер от вратаря на Хебър. Локомотив спечели пореден двубой, макар и с приятелски характер, и вече мисли за домакинството си на ЦСКА.

ЛОКОМОТИВ - ХЕБЪР 1:0
1:0 Езе (24)

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

Берое се справи с Локомотив (Пловдив) в голов екшън (ВИДЕО)

Заралии спечелиха с 3:2 срещу "смърфовете"

ОФИЦИАЛНО: Локо Пд представи бивш играч на ЦСКА

Баи е четвъртият нов на "Лаута" тази зима

Локо (Пловдив) надделя над дубъла си в учебна игра

"Смърфовете" изпробваха играчи на проби в този тест

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки