Ейолофсон: Искам да свалим Лудогорец от пиедестала

Съперникът има най-добрия отбор и най-голямата група играчи, допълни футболистът

Ейолофсон: Искам да свалим Лудогорец от пиедестала
Исландският централен защитник на Левски Холмар Ейолфсон се завърна на терена след 10-месечно лечение на скъсана кръстна връзка в коляното. Той претърпя операция в Барселона, след което се възстановяваше в Испания, родината си Исландия и България.
 
В последните мачове той вече е титуляр. Ейолфсон говори през медиите в родината си за трудностите, през които е преминал и сподели амбициите си за новия сезон.
 
“Беше тежко и имах нужда от много психологическа сила по дългия път. Багодаря на Роберт Магнусон - рехабилитатор и кондиционен треньор, който беше с мен през цялото време и се грижеше добре за мен.
 
Той направи така, че да се завърна по-силен. Сега се движа нормално и съм в добра форма. В момента се борим с Лудогорец за първото място. Съперникът има най-добрия отбор и най-голямата група играчи, а в момента води с 4 точки пред нас в класирането. Ние обаче вярваме, че в един момент ще започнат да губят.
 
Ширината в състава на Лудогорец му дава предимство да върти състава. Този тим играе всяка година в Европа, продава скъпо футболистите си. Затова се подсилва добре преди всеки сезон.
 
Аз обаче се чувствам добре в Левски. Имам договор и за следващото първенство. Затова съм фокусиран единствено върху изявите си с тима и как да ставам по-добър. Искам да свалим Лудогорец от пиедестала и да стана шампион с Левски.
 
След това ще трябва внимателно да планирам следващите стъпки в кариерата си, защото вече влизам в такава възраст”, коментира исландецът.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки