ОФИЦИАЛНО: ЦСКА 1948 отмъкна треньор от Лудогорец!

В кариерата си на футболист той изиграл над 200 мача и е вкарал 40 гола

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА 1948 отмъкна треньор от Лудогорец!

ЦСКА 1948 има нов треньор! Това е Йордан Юруков, обявиха от ръководството. Както е известно "червените" се разделиха с Петко Петков след загубата с 2:3 от Кариана (Ерден). 

 

Ето какво съобщиха официално от клуба:

 
Йордан Юруков е новият треньор на ЦСКА и няма как да скрием удоволствието, че вече може да го съобщим официално. Потомственият армеец се съгласи за поеме горещия пост, като днес получи разрешение и от Лудогорец, в чиято школа работеше последно.

„Събитията се развиха много динамично. Нямаше как да откажа на ЦСКА. Беше време да получа такъв шанс като треньор и нямам право да го изпускам“, бяха първите думи на Юруков, който ще бъде представен официално пред отбора на тренировката утре.

„В тима съм от първия ден в окръжната група и познавам отлично обстановката. Познавам и сегашните футболисти, така че не виждам проблем в това отношение. Сезонът е дълъг, ЦСКА има време да навакса и да завърши на първото място.

Нямам притеснения и от макото време до мача с Нефтохимик в четвъртък. Все пак тези момчета победиха 5:0 прекия конкурент Септември, вярвам в техните възможности. Нужно е да си върнат победния дух“, сподели Юруков.

Припомняме, Данчо започна треньорската си кариера като помощник на Валентин Илиев в ЦСКА. Преди това вдигна две титли и купа като футболист с червения екип. В кариерата има над 200 мача и 40 гола в професионалния футбол с екипите на Славия, Черно море, Македонска слава, Локомотив Пловдив, Пирин, Миньор.

Разбира се, феновете ще го помнят и с великолепния пас към Валентин Илиев за успеха 1:0 за ЦСКА срещу Ливърпул на „Анфийлд“.

Призоваваме всички армейци да дойдат на мача с Нефтохимик в четвъртък и да подкрепят новия треньор и ЦСКА! Заедно ще успеем!
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки