Дъщерята на бивш футболен бос е сред фаворитките на конкурса Playmate (СНИМКИ)

Вижте коя е Янита Гашина

Дъщерята на бивш футболен бос е сред фаворитките на конкурса Playmate (СНИМКИ)
Тя се казва Янита Гашина. На 28 години, софиянка. Утре вечер ще бъде сред участничките във финалния конкурс Playmate, който започва в 21,00 часа в зала „Ефе” на хотел „Маринела”. Мнозина считат, че Янита е сред фаворитите в надпреварата.
 
Тя е дъщеря на Темелко Гашин, бивш член на управата на Академик (Сф) и собственик на клуба по минифутбол „Янита”, който е трикратен шампион на България. 
 
„Завършила съм политическа икономия в УНСС, но голямата ми мечта винаги е била да се занимавам с кино и телевизия. И може би това е причината , поради която след завършването ми така и не се отдадох на кариера, поне доближаваща се до образованието ми”, разказва 28-годишната красавица. Тя разказва и за причините да участва в надпреварата.
 
„Записах се в този конкурс, защото би могъл да ми даде тласък за кариера в киноиндустрията. Макар да изглежда сложно, според мен не е невъзможно. Освен това изявата в различни медийни предавания ще ми даде увереност и умение да говоря пред камера и да преодолея свенливостта си. Третата и не по-маловажна причина да се запиша е желанието ми да покажа, че не всяко момиче , което участва в подобни конкурси е празноглава “кукла Барби” с пластмасови форми и стремежи да си намери богат мъж”, заявява Янита.
 
Тя е категорична, че красотата идва на първо място от излъчването, чара и харизмата , а наложените шаблони как трябва да изглеждаш, за да си актуален, влияят пагубно на младите момичета в България. 
 
„Аз съм минала през етапите на живота, в които попадат повечето млади, красиви българки. А именно да изберат в коя среда искат да се развиват и в коя посока да изберат да тръгнат - заведенията, партитата и живота ден за ден или ограмотяване и  усъвършенстването в насоки, които ще донесат реално развитие и израстване - както личностно, така и финансово. Мисля, че аз заложих правилно на втората опция. Затова от 1 година съм в кръг от хора с високи цели, постижения и вечно движещи се и развиващи се. Посещавам различни форуми за надграждане и се интересувам от съвременен бизнес”, довършва разказа си една от фавортките в конкурса Playmate.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки